ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Δικτύωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου και του παραρτήματος Ρομά με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Δικτύωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου και του παραρτήματος Ρομά με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας


Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 9/9/2019 ενημερωτική συνάντηση Δικτύωσης με το Διευθυντή του 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας κ. Ντούμο Μαργαρίτη στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους, η διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας καθώς η οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που στόχο θα έχουν την ένταξη των ενδιαφερομένων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ).

[ads-post]

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ: 2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια