ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ηττήθηκε η ΑΕΛ με 1-0 από τον Πανιώνιο

Ηττήθηκε η ΑΕΛ με 1-0 από τον Πανιώνιο


Με τέρμα του Μαξίμοβιτς ο Πανιώνιος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φλύαρη στην επανάληψη.

Οι «βυσσινοί» ενώ έδειχναν να πατούν καλύτερα ο Πανιώνιος τελικά ήταν αυτός που όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ είχε έναν Ουάρντα αρκετά «φλύαρο» με την μπάλα στα πόδια, έναν Κάτσε αρκετά δημιουργικό στα «στημένα» χωρίς ωστόσο να βρίσκουν ανταπόκριση τα πολύ καλά χτυπήματά του. Οι δε γηπεδούχοι είχαν τον Κότνικ σε πολύ καλή μέρα.

Οι Θεσσαλοί πάτησαν λίγο περισσότερο γκάζι αμέσως μετά το γκολ του Πανιωνίου, έχασαν με Μιχαήλ (59’), Μπούστος (60’) και Μιλοσάβλιεβιτς (94’) δύο κεφαλιές από απόσταση αναπνοής για το 1-1, αλλά και οι Νεοσμυρνιώτες είχαν δύο καλές ευκαιρίες με Τσιλούλη (67’) και Καμαρά (72’) σε αντεπιθέσεις για το 2-0.

[ads-post]

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και παρότι η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ζίφκοβιτς στο 78’, ρίσκαρε και το πάλεψε για την ισοφάριση εώς το τέλος του ματς.

«Καρτάκιας» αποδείχθηκε ο Μακεδόνας Παπαδόπουλος, καθώς έδειξε κίτρινη σε Σαραμαντά, Άρτσε, Αραμπούλι, Ρέντζα, Καρανίκα, Ντάουντα, Κάτσε και Μιχαήλ.




Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ –Ρέντζας Ευαγγέλου Σταυρόπουλος Σαραμαντάς – Μαξίμοβιτς (93’ Παπαγεωργίου) Κόρμπος – Τσιλούλης Αραμπούλι Άρτσε (82’ Οικονομίδης) – Καμαρά (76’ Παπανικολάου).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον – Καρανίκας Μπράλιτς Μόρας (69’ Νούνιτς) Μιχαήλ Ζίβκοβιτς - Κάτσε Φατιόν (69’ Μιλοσάβλιεβιτς) Μπούστος (75’ Φιλίποβιτς) - Ουάρντα Ντάουντα.





Πηγή: www.fosonline.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια