ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Μεγάλη συναυλία με το Δημήτρη Μπάση στο πλαίσιο της Γιορτής Χαλβά στα Φάρσαλα

Μεγάλη συναυλία με το Δημήτρη Μπάση στο πλαίσιο της Γιορτής Χαλβά στα Φάρσαλα


Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης θα βρεθεί στα Φάρσαλα για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 14 ης Γιορτής Χαλβά, που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου, υπό την αιγίδα του δήμου Φαρσάλων.

Η συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Δημαρχείου.

Ο Δημήτρης Μπάσης, γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, με πολλές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες στην μέχρι τώρα πορεία του, έρχεται στα Φάρσαλα.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε το live cd 20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης. Πρόκειται για τη ζωντανή ηχογράφηση της επετειακής συναυλίας του που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μια συναυλία γιορτή με αγαπημένους φίλους- συνοδοιπόρους στη μουσική του διαδρομή.

[ads-post]

Με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του και με ανανεωμένη διάθεση ο Δημήτρης Μπάσης, ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με την υπέροχη φωνή ενθουσιάζει το κοινό σε κάθε του εμφάνιση προσφέροντας ένα ποιοτικό και παράλληλα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα.






Μαζί του η μοναδική Δήμητρα Σταθοπούλου που ξεχωρίζει για τη μοναδική λαϊκή φωνή της και τις σπουδαίες συνεργασίες στην καλλιτεχνική της πορεία.







Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια