ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Γυάλινο θόλο που θα ανοιγοκλείνει στο Κηποθέατρο "προαναγγέλλει" ο Απόστολος Καλογιάννης!

Γυάλινο θόλο που θα ανοιγοκλείνει στο Κηποθέατρο "προαναγγέλλει" ο Απόστολος Καλογιάννης!


Ότι ο Δήμος Λαρισαίων «τρέχει με χίλια» για την υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων είναι γνωστό και καταγράφεται στην πόλη και σε όλο το Δήμο. Τα περισσότερα από τα σημαντικά έργα που έχουν μπει σε διαδικασία υλοποίησης είναι λίγο πολύ γνωστά.


Ωστόσο, ο Δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης φαίνεται ότι επιφυλάσσει και άλλες θετικές εκπλήξεις για την Λάρισα και τους πολίτες της.

Έτσι μετά τη δέσμευση για την κατασκευή νέο ρολογιού της πόλης στην περιοχή του Φρουρίου, ο δήμαρχος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Astra και στην εκπομπή «Παράθυρο στην Θεσσαλία» έριξε ακόμα μία «βόμβα»!

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έδωσε την είδηση ότι θα ανατεθεί μελέτη που θα εξετάζει τη δυνατότητα εγκατάστασης στεγάστρου με ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που θα μπορεί να ανοιγοκλείνει στο Κηποθέατρο της Λάρισας.

[ads-post]

«Φαντάζομαι έναν ωραίο γυάλινο θόλο που θα μπορεί να ανοιγοκλείνει…», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, συμπληρώνοντας πως μια τέτοια παρέμβαση δίνει τη δυνατότητα επέκτασης του χρόνου λειτουργίας, του Κηποθεάτρου ως χώρου εκδηλώσεων συναυλιακού και μουσικοχορευτικού χαρακτήρα. Το Κηποθέατρο θα μπορεί να φιλοξενεί απρόσκοπτα – ακόμα και σε περίπτωση βροχόπτωσης – συναυλίες και παραστάσεις από τα τέλη της Άνοιξης μέχρι τα μέσα Φθινοπώρου.

Δεδομένο είναι επίσης ότι ο χώρος χρειάζεται σίγουρα ένα πολύ καλό λίφτινγκ, αφού παραμένει στην ίδια κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια.

Όπως φαίνεται στόχος του Απόστολου Καλογιάννη είναι και αυτό το έργο – παρέμβαση να πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας θητείας.





Πηγή: www.larissanet.gr (Τ.Κ.)














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια