ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Η επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί και ο πόλεμος με τον Μπραντ Πιτ (ΦΩΤΟ)

Η επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί και ο πόλεμος με τον Μπραντ Πιτ (ΦΩΤΟ)


Ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα θηλυκά του Χόλιγουντ επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη ενώ το πολεμικό της διαζύγιο με τον Πιτ πάει για νέα επεισόδια

Όταν αντικρίζεις το βλέμμα της δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς πόσο μυστήρια γυναίκα είναι η Αντζελίνα Τζολί, η οποία μόλις επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας ξανά την Μαλέφισεντ. Μόνο που αυτό δεν ήταν εύκολο για την γυναίκα που τα έχει κάνει σχεδόν όλα σε ότι αφορά την ερωτική της ζωή, έχοντας συμμετάσχει σε τρίο και σε κουαρτέτο-όχι εγχόρδων-ενώ είχε σχέση και με γυναίκα.

Παίζει να ήταν από τα πιο απελευθερωμένα θηλυκά του Χόλιγουντ μέχρι να παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ, τον τρίτο της κατά σειρά σύζυγο, δίπλα στον οποίο έμεινε για δέκα ολόκληρα χρόνια. Κι ενώ όλοιν περίμεναν ότι το ζευγάρι με τα έξι παιδιά-δυο δικά τους και τέσσερα υιοθετημένα-δεν θα χώριζε ποτέ, η ανακοίνωση του διαζυγιόυ τους τον Σεπτέμβριο του 2016, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι οι όμορφες αγάπες, όμορφα καίγονται.

Έκτοτε, οι δύο πρώην «σκοτώνονται» στα δικαστήρια εκτοξεύοντας κατηγορίες ο ένας στον άλλον, ενώ ακόμη δεν έχουν χωρίσει σημαντικά αποκτήματα της κοινής περιουσίας τους. Η ίδια δήλωσε πρόσφατα ότι μετά το διαζύγιο αισθανόταν ότι η καρδιά της είχε πληγωθεί και ότι τώρα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο της ζωής της, ψάχνοντας να βρεί τον χαμένο της εαυτό.

Άντε με το καλό, αρκεί αν μην είναι αυτός των νεανικών της χρόνων…


[ads-post]





Πηγή: www.newsauto.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια