ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Στα Γιαννιτσά η χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας «Η ΕΥΕΣΤΩ»

Στα Γιαννιτσά η χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας «Η ΕΥΕΣΤΩ»


Η Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ» συμμετείχε στην 15η Χορωδιακή Συνάντηση Χορωδιών, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών την περασμένη Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πέλλας, στις λαμπρές εκδηλώσεις του Δήμου στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ελευθέριων» της πόλης από τον Τουρκικό ζυγό. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αξιόλογα χορωδιακά σύνολα από τα Τρίκαλα, Καβάλα και Γιαννιτσά. Η «Ευεστώ» παρουσίασε σε τετράφωνη επεξεργασία Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο γνωστών συνθετών με μεγάλη επιτυχία και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του φιλόμουσου κοινού που παραβρέθηκε στην αίθουσα θεάτρου του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών. 

[ads-post]

Τη χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων συνόδευσε στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη. Την διεύθυνση και διδασκαλία είχε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, καθώς και όλες οι τοπικές πολιτικές και εκκλησιαστικές αρχές, Τα μέλη της χορωδίας αμέσως μετά την πετυχημένη εμφάνισή τους, δεξιώθηκαν από τον Δήμαρχο Πέλλας στο γνωστό λόφο του Φιλίππειου Γιαννιτσών.














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια