ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Κάλεσμα σε συνάντηση φορέων του προγράμματος Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει»

Κάλεσμα σε συνάντηση φορέων του προγράμματος Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει»


Μετά την εκλογή του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καλούνται οι φορείς της πόλης να συμμετάσχουν στην 1η συνεδρίαση της Επιτροπής του προγράμματος Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:00μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά τη συνάντηση θα υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία αναφορικά με την: 

Α) Ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος. 

Β) Ενημέρωση για το ρόλο της Λάρισας ως συντονίστρια πόλη του Ινστιτούτου Δια βίου Μάθησης της UNESCO, για τη θεματική ενότητα Citizenship Education. 

Γ) Ανάδειξη των μελών της συντονιστικής επιτροπής. 

Η Λάρισα ήταν η πρώτη ελληνική πόλη που εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο της UNESCO τo 2015. Βραβεύτηκε για τις προσπάθειές της το 2017. Στη Παγκόσμια Συνδιάσκεψη των Πόλεων που Μαθαίνουν της UNESCO, τον Οκτώβρη ορίστηκε Συντονίστρια πόλη του Ινστιτούτου Δια βίου Μάθησης της UNESCO, σε διεθνές επίπεδο, για τη θεματική ενότητα Citizenship Education. 

Με την υπ.αριθμ 303/12/2017 Απόφαση του Δ.Σ. συγκροτήθηκε Επιτροπή με τίτλο «Η Πόλη που Μαθαίνει» της οποίας η διάρκεια θητείας ακολουθεί τη διάρκεια της θητείας του δημοτικού συμβουλίου. Για την εύρυθμη λειτουργία της επιτροπής, υπάρχει ολιγομελές «Συντονιστικό όργανο της επιτροπής», στο οποίο θα συμμετέχουν και πέντε (5) εκπρόσωποι φορέων, που ορίζονται από την ετήσια συνάντηση αυτών. 

[ads-post]

Η παρουσία σας θα συμβάλλει καθοριστικά στη συνέχεια του επιτυχημένου προγράμματος «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει». 

Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης, παρακαλείσθε να ορίσετε ένα μέλος και τον αναπληρωτή του και να αποστείλετε τα ονόματά τους στο email: learning-city@larissa-dimos.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2410-680249 και 2410-680250.














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια