ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Ο Νίκος Χορταρέας έγινε κανονικός παπάς και ιερουργεί σε χωριό του Λαγκαδά! (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Χορταρέας έγινε κανονικός παπάς και ιερουργεί σε χωριό του Λαγκαδά! (ΦΩΤΟ)


Στον Θεό έχει αφοσιωθεί ο πρώην αστρολόγος- μέντιουμ Νίκος Χορταρέας έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Όπως μαρτυρά η φωτογραφία που δημοσιεύει η "Espresso", ο 63χρονος ιερουργεί σε χωριό του Λαγκαδά.

Η εικόνα του με το χαρακτηριστικό μούσι των ιερέων, την "αυστηρότητα" στα μαλλιά του και τα γυαλιά δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό του.

Το ζήτημα της χειροτονίας του πριν από λίγο καιρό έγινε... σίριαλ καθώς υπήρχε και διαφωνία για το αν διακονεί στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου ή στη Μητρόπολη Λαγκαδά.




Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία διέψευδε κατηγορηματικά ότι είχε την παραμικρή σχέση με τον εκκεντρικό πρώην τηλεαστέρα, ενώ και ο μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης είχε ξεκαθαρίσει μέσω της "Ορθόδοξης Αλήθειας" ότι ο 63χρονος δεν είναι κληρικός της μητρόπολης και πως απλώς δέχτηκε να τον δει, όπως κάνει με όλους τους πιστούς.

[ads-post]

Σύμφωνα ωστόσο με νεότερες πληροφορίες από κύκλους της Μητρόπολης Λαγκαδά, ο Νίκος Χορταρέας "εδώ και χρόνια φοράει το μοναχικό σχήμα". Η ίδια πηγή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πρώην μέντιουμ να ασκεί και καθήκοντα κληρικού, όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες.





Πηγή πληροφοριών και φωτό: Espresso








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια