ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε η 2η εκκαθάριση για τη νιτρορύπανση - Μέχρι πότε γίνονται ενστάσεις

Ολοκληρώθηκε η 2η εκκαθάριση για τη νιτρορύπανση - Μέχρι πότε γίνονται ενστάσεις


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ολοκληρώθηκε η 2η εκκαθάριση πληρωμής αιτήσεων δικαιούχων της Δράσης 10.1.4 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του Μ 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και Κλιματικά Μέτρα» του Π.Α.Α. 2014-2020.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 146.635 ευρώ πανελλαδικά και τα ποσά πιστώνονται σταδιακά στους λογαριασμούς των παραγωγών.

Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (πατήστε εδώ)

Κατά των αποτελεσμάτων πληρωμής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 16 της ανωτέρω Απόφασης, οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή στην ανωτέρω διαδικτυακή εφαρμογή που υποστηρίζει το Μέτρο, αρχής γενομένης την Πέμπτη (17/10/2019) και εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών, δηλαδή ως και την Πέμπτη (31/10/2019).

[ads-post]

Όπως τονίζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί έχουν την δυνατότητα να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων που έχουν προκύψει κατά τον υπολογισμό πληρωμής τους. 

Παράλληλα, οφείλουν να κινήσουν τις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διόρθωση των δεδομένων στη/στις μηχανογραφική/ές βάση/εις μέσω της/των οποίας/οποίων πραγματοποιούνται από το Πληροφορικό Σύστημα οι διασταυρωτικοί έλεγχοι.




Πηγή: www.agrotypos.gr











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια