ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Σταματάνε τα γυρίσματα του GNTM

Σταματάνε τα γυρίσματα του GNTM


Τα γυρίσματα του GNTM σταματούν, όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Δύο είναι τα θέματα που ενώνουν όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης: Οι "Άγριες Μέλισσες" και το "Greece's Next Top Model". Η σειρά του ΑΝΤ1 μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών εκπομπών με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της και το reallity μοντέλων του Star με τις εξελίξεις του διαγωνισμού και τις πληροφορίες για τις αποχωρήσεις και το ποιες υποψήφιες θα μείνουν ως το τέλος. Κι ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε πρόσφατα το δικό της spoiler για τις επόμενες αποχωρήσεις, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μοιράστηκε τις πληροφορίες της για το τέλος των γυρισμάτων του GNTM, αλλά και για τις δοκιμασίες του τελικού.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος τα γυρίσματα του GNTM σταματούν για λίγο και τα μοντέλα που έχουν παραμείνει σε αυτό έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Δεν θέλω να πάει ο νους σου στο κακό, η παύση των γυρισμάτων θα είναι σύντομη και δεν έχει τίποτα να κάνει με το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ή με οποιοδήποτε πρόβλημα της παραγωγής. Έχει να κάνει απλά και μόνο με το γεγονός ότι το παιχνίδι οδεύει από τώρα και στο εξής προς την ολοκλήρωσή του, ενώ εμείς ως τηλεθεατές δεν βρισκόμαστε ακόμα ούτε στη μέση του.

[ads-post]

«Σταματούν αυτό το Σάββατο τα γυρίσματα του GNTM για δυο μόνο εβδομάδες. Αυτό το Σάββατο μέσα στο σπίτι είναι πέντε κορίτσια, δηλαδή είναι μέσα η τελική πεντάδα του παιχνιδιού. Θα γυρίσουν τον ημιτελικό στο Μιλάνο και 24 Δεκέμβρη θα έχουμε τα γυρίσματα του τελικού με τις τρεις κοπέλες. Τώρα αν στην τριάδα θα είναι και η Χαρά Παππά τότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Μπουράκ Χακί, αφού μια από τις δοκιμασίες του τελικού θα είναι να φωτογραφηθούν τα κορίτσια με τους συντρόφους τους», είπε χαρακτηριστικά η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Κάτι μας λέει πως σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες αποκαλύψεις για την τελική τριάδα του παιχνιδιού.




Πηγή: www.ladylike.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια