ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Το Επιμελητήριο Λάρισας στην Έκθεση ANUGA 2019

Το Επιμελητήριο Λάρισας στην Έκθεση ANUGA 2019


Aπό το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι περισσότεροι από 170.000 εμπορικοί επισκέπτες επισκέφτηκαν τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019 (5-9 Οκτωβρίου 2019), τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας. Η Ελλάδα με 286 εκθέτες είχε την έκτη μεγαλύτερη εθνική συμμετοχή ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που έχουν αναπτύξει οι ελληνικές εξαγωγές τα τελευταία χρόνια. 

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχαν συνολικά έξι (6) επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας, των οποίων η συμμετοχή επιδοτήθηκε από το Επιμελητηριο και την Περιφέρεια από κοινού και ήταν οι κάτωθι: 



Για την καλύτερη προβολή της εθνικής συμμετοχής αλλά και της ελληνικής γαστρονομίας, λειτούργησε ειδικός χώρος γευσιγνωσίας, εκδηλώσεων και επιχειρηματικών συναντήσεων (Business Hospitality Center) με την ονομασία GREECE GOURMET, όπου οι επισκέπτες της έκθεσης απόλαυσαν εδέσματα της ελληνικής κουζίνας, ενημερώθηκαν για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής και παρακολουθήσαν οργανωμένες γευσιγνωσίες εκλεκτών ελληνικών προϊόντων. 

[ads-post]

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συνομίλησε με όλους σχεδόν τους εκθέτες. Την ελληνική συμμετοχή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ, κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο Σύμβουλος ΟΕΥ Α’, κ. Πάρις Νίκολης και η Σύμβουλος ΟΕΥ, κ. Φρίντα Γεωργίου του εμπορικού τμήματος του Προξενείου. 












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια