ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Βελτιώνεται ο δρόμος από το Αμπελοχώρι προς Παναγιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνεται ο δρόμος από το Αμπελοχώρι προς Παναγιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Κ. Αγοραστός: Ενισχύουμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων της υπαίθρου

Ένα νέο έργο στον τομέα της οδικής ασφάλειας με το οποίο ολοκληρώνεται η βελτίωση της οδού από το Αμπελοχώρι προς Παναγιά και Μαλακάσι ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε Τρικάλων. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου με προϋπολογισμό 248.000 (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ την επίβλεψη και την κατασκευή του έργου έχει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας βελτιώνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ασφάλεια του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Έχουμε καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων, όπου είναι αναγκαία η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα, η τοποθέτηση στηθαίων και σήμανσης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων, τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

[ads-post]

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση τμήματος του υπάρχοντος δρόμου Αμπελοχωρίου - Παναγιάς σε μήκος περίπου 1.000 m. Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες χωματουργικές, οδοστρωσίας, ασφαλτικών καθώς και τεχνικών έργων (τοίχοι αντιστήριξης, επενδεδυμένοι τάφροι, σωληνωτοί οχετοί, στηθαία, κιγκλιδώματα γεφυρών).














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια