ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Άγνωστος παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες στη Λάρισα

Άγνωστος παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες στη Λάρισα


Η υπόθεση αγνώστου που παρενοχλεί γυναίκες στη Λάρισα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Τι καταγγέλλουν αναγνώστες στην larisacitynews.GR.


Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει οι καταγγελίες γυναικών που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Λάρισας από νεαρά κορίτσια και γυναίκες και αφορούν στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχονται από άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των γυναικών πρόκειται για έναν άνδρα καλοντυμένο, μετρίου αναστήματος, ξανθό με γαλανά μάτια ο οποίος παρενοχλεί μόνες γυναίκες κατά τις νυχτερινές ώρες και όχι μόνο. Οι περιοχές που φέρεται να κινείται είναι συνήθως στο κέντρο της Λάρισας, ενώ η τελευταία χθεσινοβραδινή απόπειρά του συνέβη στα Ταμπάκικα.

[ads-post]

Το θέμα τις τελευταίες ώρες έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα κοινωνικά δίκτυα όπου υπάρχουν και διάφορες μαρτυρίες νεαρών κοριτσιών για τον τρόπο δράσης του άγνωστου άνδρα που φαίνεται ότι κλιμακώνεται τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστριών της larisacitynews.GR.



Ορισμένα από τα συμβάντα έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία και εξετάζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.



Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια