ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακλήθηκε και επίσημα η Άδεια Λειτουργίας της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακλήθηκε και επίσημα η Άδεια Λειτουργίας της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ


Ανακοινώθηκε και επίσημα η Ανάκληση Λειτουργίας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (Autodia).

Όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα, μετά από πληροφορίες της larisacitynews.GR, η ανάκληση λειτουργίας της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ αναμενόταν μετά την σχετική υπογραφή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνας Μενδώνη.

Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική τόσο για τον χώρο των Πνευματικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα όσο και για τους επιχειρηματίες που κάνουν χρήση μουσικής καθώς ήταν πάγιο το αίτημα μετά την κατάρρευση της ΑΕΠΙ της ύπαρξης ενός και μόνο Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης στην Ελλάδα, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι η ΕΥΕΔ.

[ads-post]

Εκτός της επίσημης ανακοίνωσης της Ανάκλησης Αδείας της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, όπου αναφέρεται η δίμηνη ανάκληση, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της larisacitynews.GR αναφέρουν πως σήμερα το απόγευμα έγινε και έφοδος υπαλλήλων του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, διενεργώντας σχετικό φορολογικό έλεγχο και κατάσχοντας υλικό, σφραγίζοντας ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον Οργανισμό. Κάτι τέτοιο αναμένεται να επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Διαβάστε αναλυτικά το επίσημο ΦΕΚ όπως δημοσιεύθηκε...

 








Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια