Υλικά:
- 12 παϊδάκια – αρνάκι ή κατσικάκι,
- 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ξεφυλλισμένο,
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες,
- ελαιόλαδο,
- λεμόνι,
- αλάτι, πιπέρι.
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Το προηγούμενο βράδυ αφαιρείτε το περίσσιο πάχος από το κρέας και το αλείφετε με ελαιόλαδο.
- Αναμιγνύετε το θυμάρι με το σκόρδο κι απλώνετε πάνω ομοιόμορφα το μίγμα.
- Το βάζετε σε μια πιατέλα, το σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και το κρατάτε στο ψυγείο.
- Το βγάζετε από το ψυγείο ½ ώρα πριν το ψήσιμο.
- Ψήνετε τα παϊδάκια στο τηγάνι για 15-20 περίπου λεπτά, γυρίζοντάς τα δυο τρεις φορές και τα αλατίζετε 3 λεπτά πριν το τέλος του ψησίματος.
- Τα βάζετε σε πιατέλα, τα ραντίζετε με χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και τα σερβίρετε.
- Εκτός από το θυμάρι, μπορείτε να προσθέσετε στη συνταγή δεντρολίβανο ή και ρίγανη.
- Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόρδο σε σκόνη.
Καλή σας όρεξη...
Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου