ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας στο Διαχρονικό Μουσείο

Επίσκεψη του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας στο Διαχρονικό Μουσείο


Μια διαχρονική διαδρομή στο Θεσσαλικό χώρο, ξεκινώντας από τη παλαιολιθική εποχή και φτάνοντας μέχρι και το 19ο αιώνα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας κατά την εκπαιδευτική επίσκεψή τους στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας. 

Η μόνιμη Έκθεση (11 ενοτήτων) και τα 3.000 εκθέματα του Μουσείου καθηλώνουν τον επισκέπτη και του δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσει το μακραίωνο πολιτισμό της Θεσσαλίας και τον τεράστιο πλούτο της Θεσσαλικής γης. 

Οι Μαθητές περιηγήθηκαν επίσης και στην πολύ ενδιαφέρουσα περιοδική Έκθεση «Χωρο-γραφίες: ο ζωγραφικός διάκοσμος του Αρχοντικού Φαβρ στο Μεταξοχώρι Αγιάς» που θα φιλοξενείται στις επιμελημένες αίθουσες του Μουσείου έως την 30η Νοεμβρίου 2019. 

[ads-post]

Αναμφίβολα, το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας είναι ένας χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, που φιλοξενεί Εκθέσεις υψηλού πολιτιστικού, ιστορικού και καλλιτεχνικού επιπέδου, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί ένα Μουσείο διεθνών προδιαγραφών. 

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους υπευθύνους του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους.



















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια