ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Η Ορμή Ανανέωσης για τα σοβαρά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Η Ορμή Ανανέωσης για τα σοβαρά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας βρέθηκε την Τρίτη αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Ορμή Ανανέωσης», αποτελούμενη από τους Νίκο Γαμβρούλα, Δημήτρη Βλάχο και Γιώργο Νταφόπουλο. Εκεί συναντήθηκαν με τον απερχόμενο διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Λιόλιο, όπου σε μια πολύωρη συζήτηση ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα. 

Μεταξύ άλλων, τα σημαντικότερα προβλήματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής: 
  • Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, η οποία είναι πολύ έντονη ιδιαίτερα σε κλινικές όπως το ακτινολογικό, η μαιευτική, η ουρολογική, η ορθοπεδική, η παθολογική, η παιδοχειρουργική και η γαστρεντερολογική και απαιτούνται άμεσα προσλήψεις ιατρών. 
  • Η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, όπου το φαινόμενο παρατηρείται σε όλες σχεδόν τις κλινικές του νοσοκομείου. 
  • Ο εξοπλισμός και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από το νοσοκομείο είναι σε πολλές περιπτώσεις απαρχαιωμένα και απαιτείται άμεσα η αντικατάσταση τους. 
  • Πολύ μεγάλη ανάγκη υπάρχει σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό (κρεβάτια, καρέκλες, κομοδίνα, σεντόνια, μαξιλάρια κτλ), καθώς ο υπάρχον εξοπλισμός είναι πολύ παλιός και οι φθορές του είναι πάρα πολλές και έντονες. 
  • Το επίπεδο της καθαριότητες δεν είναι σε καθόλου καλό επίπεδο, καθώς οι υπάλληλοι καθαριότητας είναι λίγοι σε σχέση με τις ανάγκες του νοσοκομείου. 

[ads-post]

Όλα αυτά και αρκετά ακόμη καταγράφηκαν από την Ορμή Ανανέωσης, και ο επικεφαλής της Νίκος Γαμβρούλας τόνισε πως: «Η παράταξη μας θα σταθεί δίπλα στο προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου και από την πλευρά της θα πιέσει με όσες δυνάμεις διαθέτει, ώστε να βελτιωθούν τα πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν το ίδρυμα. Είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους πολίτες της περιοχής μας η παροχή δωρεάν και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας. Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας δεν επιτρέπεται να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα και είναι υποχρέωση όλων μας να πιέσουμε ώστε να βελτιωθεί η σημερινή κατάσταση. Καλούμε την κυβέρνηση και τον υπουργό κ. Κικίλια να επιδείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και να αντιληφθούν την σημασία της καλής λειτουργίας του νοσοκομείου στην πόλη μας. Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό και κανείς δεν μπορεί να αδιαφορεί γι αυτήν.»
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια