ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Κάλεσμα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Λάρισας

Κάλεσμα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Λάρισας

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ταχυδρομείου απευθύνει για σήμερα, Σάββατο 2 Νοεμβρίου, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας.

[ads-post]

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα ακόλουθα:

Για μια πόλη καθαρή από φασίστες

Το Σάββατο 2 Νοέμβρη ένα συνονθύλευμα από φασίστες, στρατιωτικούς, αγωνιζόμενους χριστιανούς και ελληνοαμερικάνους πατριώτες, καλούν σε συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης για να την προστατέψουν από την ισλαμοποίηση (;).

Όλος αυτός ο συρφετός, αφού έβγαλε την στολή του μακεδονομάχου, αλλάζει υπογραφές και ταυτότητες για να γίνει πιο πειστικός και πιο ελκυστικός.

Όσες προβιές και αν αλλάζουν, τους γνωρίζουμε καλά. Είναι φασίστες και μισάνθρωποι.

Σαν τους ομοίους τους που τώρα δικάζονται και κάνουν τους «λαγούς»: δεν είδα, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι.

Είναι οι ίδιοι που μετά τα μαχαιρώματα παριστάνουν τους αγανακτισμένους κατοίκους, που ενώ «δεν είναι ρατσιστές» αρνούνται ένα ζεστό σπίτι στον πρόσφυγα , στον κατατρεγμένο ακόμη και αν είναι παιδί μόνο και απροστάτευτο.

Όχι δεν φοβούνται την ισλαμοποίηση. Τεμενάδες κάνουν μπροστά σε «αλλόθρησκους» επενδυτές και τουρίστες. Όπως κάνανε και οι πρόγονοι τους όταν γινόντουσαν «εθελοντές» συνεργάτες των Γερμανών.

Απέναντι σε αυτόν τον επικίνδυνο και σιχαμένο συρφετό παίρνουμε θέση και καλούμε και όλους και όλες να κάνουν το ίδιο.

Το κάναμε και στο παρελθόν με τα σχολεία, τότε που παρίσταναν τους αγανακτισμένους γονείς και τους αναγκάσαμε να κρυφτούν στις τρύπες τους.

Να μείνει η Λάρισα πόλη καθαρή από φασίστεςΝα γίνει η Λάρισα μια πόλη αλληλέγγυα στους πρόσφυγες και μετανάστες.Να ανοίξουν σπίτια, γειτονιές και ξενοδοχεία και να υποδεχτούμε τους πρόσφυγες.Να κλείσει το στρατόπεδο στο Κουτσόχερο και όλα τα στρατόπεδα, γιατί αυτά είναι τα γκέτο.

Γιατί όποιος δηλώνει ότι αντιτίθεται στη γκετοποίηση, το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να εναντιωθεί στα στρατόπεδα.

Να μην περάσει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε πρόσφατα με τις αλλαγές στο προσφυγικό άσυλο, με το οποίο η κυβέρνηση υιοθετεί τις αντιδραστικότερες μορφές εφαρμογής της πολιτικής της ΕΕ και εντείνει την κατάσταση εξαίρεσης στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Αν το νέο νομοσχέδιο ψηφιστεί θα έχουμε κολαστήρια σαν την Μόρια παντού και απελάσεις σε "ασφαλείς χώρες" - όπως σύμφωνα με την ΕΕ και την προηγούμενη κυβέρνηση είναι το Αφγανιστάν, η Τουρκία και η Λυβύη (!)

Υ.Γ αν κάποιος επαγγελματίας θεωρεί με έναν μεταφυσικό τρόπο ότι η παρουσία προσφύγων σε μία γειτονιά ή στο κέντρο θα μειώσει τον τζίρο του μαγαζιού του, να μας εξηγήσει πως ξεχωρίζει τα χρήματα στο τέλος της μέρας ανάλογα με την φυλή και το χρώμα δέρματος. Και αν παρουσιαστεί στην πλατεία τότε θα φροντίσουμε να το μάθουν όλοι και να μην πατήσει άνθρωπος στο μαγαζί του, οπότε καλύτερα να πάει στην εκκλησία να ανάψει κανένα κεράκι

Αντιρατσιστική πρωτοβουλία Λάρισας










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια