ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Κύκλος ομιλιών στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

Κύκλος ομιλιών στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας


Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας διοργανώνουν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Διαχρονικό Μουσείο εκδήλωση με θέμα «Η ανάγκη της τροφής στο πέρασμα του χρόνου».

Πρόκειται για κύκλο ομιλιών στον οποίο συμμετέχουν:
  • ο Σωτήρης Μπαλατσούκας, Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, καθηγητής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, με θέμα τη Νηστεία,
  • η Ροξάνα Αγκαρίτσι, ιατρός γαστρεντερολόγος, με μεταπτυχιακό στην ομοιοπαθητική, με θέμα «Ζυγίζω όσο τα συναισθήματα», και
  • η Έλπη Αγγελακοπούλου, διαιτολόγος-διατροφολόγος με θέμα «Τρέφεται σωστά το παιδί σου;».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Φωτεινή Μπλιάτσου, Πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας και η Σταυρούλα Σδρόλια, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας.

[ads-post]

Συμμετέχει, επίσης, ο Αθανάσιος Ζέρβας, καθηγητής στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με λυρικές συνθέσεις δικές του πάνω σε στίχους Ελλήνων ποιητών, τις οποίες θα ερμηνεύσουν η Αμαλία Σδρόλια και η Φρόσω Κτιστάκη.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας.













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια