ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας μοίρασαν τρόφιμα σε 110 άπορες οικογένειες

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας μοίρασαν τρόφιμα σε 110 άπορες οικογένειες


Για ακόμη μία φορά, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας μοίρασαν τα «κέρδη» τους στους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., στην προσπάθειά τους να τους βοηθήσουν να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «τα «κέρδη» αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από την αγάπη και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι πολίτες της Λάρισας προς τους συνανθρώπους τους, που βρίσκονται ίσως σε δυσχερέστερη οικονομική θέση από τους ίδιους:
  • Είναι το ποσοστό των προϊόντων που συμφωνούν να προσφέρουν οι παραγωγοί που συμμετέχουν στην Αγορά των Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, και που εξαρτάται από το ύψος των πωλήσεών τους. Επομένως, όσοι πολίτες αγοράζουν προϊόντα από την Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, εμμέσως συμβάλλουν στην αύξηση των αποθεμάτων του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ.!
  • Είναι τα προϊόντα που προσφέρουν εκατοντάδες συμπολίτες μας από το υστέρημά τους στις κατά καιρούς εξορμήσεις που κάνουν οι Ενεργοί Πολίτες έξω από τα σουπερμάρκετ της πόλης μας!
  • Είναι οι «σακούλες αγάπης» που καθημερινά φέρνουν συμπολίτες μας στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., (Λ. Κατσώνη 37), με ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ο καθένας!
  • Είναι τα τρόφιμα που μαζεύονται «αντί εισιτηρίου», από τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουν αυτόνομα οι Εν.Πο.Λ. ή συνδιοργανώνουν με άλλους φορείς (θεατρικές παραστάσεις, καλλιτεχνικές εκθέσεις, αθλητικούς αγώνες, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, σεμινάρια, κτλ.), και που με θέρμη τιμούν οι πολίτες της Λάρισας!
  • Είναι οι δωρεές που κάνουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και φορείς της πόλης μας, που εκτιμούν το κοινωνικό έργο των Ενεργών Πολιτών και τους εμπιστεύονται με τη στήριξή τους!

[ads-post]

Από τις 110 ωφελούμενες οικογένειες και από τα βάθη της ψυχής των εθελοντών των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους συνεισφέρουν όσο και όπως μπορούν στην προσπάθειά, ώστε να μην πάψουμε να είμαστε μια κοινωνία ανθρωπιάς, προσφοράς και αλληλεγγύης.»






Πηγή: www.kosmoslarissa.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια