ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Στην έκθεση Philoxenia o Δήμος Λαρισαίων (ΦΩΤΟ)

Στην έκθεση Philoxenia o Δήμος Λαρισαίων (ΦΩΤΟ)


Από την εσωστρέφεια στην ανοικτή πόλη 


Συνεχίζοντας την προσπάθεια για τουριστική προβολή της περιοχής, ο Δήμος Λαρισαίων συμμετείχε στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. 



Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουριστικής προβολής & ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων, Παναγιώτης Νταής, παρουσίασε τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στη διαμόρφωση μιας συνολικής ταυτότητας της πόλης, η οποία αναδεικνύει τα στοιχεία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, και αξιοποιεί τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με σκοπό την προβολή της περιοχής και την ενίσχυση της επισκεψιμότητας. 



Στόχος είναι να αναδειχθούν όλες οι ομορφιές της πόλης και συνολικά της περιφερειακής ενότητας Λάρισας με το μεγάλο πολιτιστικό απόθεμα, το οποίο περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς, σύγχρονες υποδομές και εκδηλώσεις ιδιαίτερης δυναμικής. 



Στον πυρήνα αυτού του προγράμματος προβολής είναι η γνωστοποίηση του τουριστικού προϊόντος και η καλύτερη οργάνωση της τουριστικής προσφοράς της πόλης της Λάρισας με σκοπό : 
  • Την καθιέρωση και προβολή της Λάρισας ως τουριστικού προορισμού κυρίως για Σαββατοκύριακα (city break), 
  • Την ενίσχυση της τουριστικής επισκεψιμότητας της Λάρισας όλο το χρόνο, 
  • Την προβολή της Λάρισας ως σημείο αφετηρίας για μονοήμερες εκδρομές 
  • Τον μαθητικό τουρισμό 

[ads-post]

Στην συνέντευξη παρευρέθηκε ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo, ο οποίος αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία της ΔΕΘ με τον Δήμο Λαρισαίων και εξήρε τις δράσεις που ο Δήμος πραγματοποιεί στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων, σχολιάζοντας ειδικά την επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου των Ευχών. Εξέφρασε δε την πεποίθησή του πως το μέλλον για τη Λάρισα προοιωνίζεται ακόμα καλύτερο και τη δέσμευση πως η Helexpo θα σταθεί, πάντα, αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου Λαρισαίων. 



Ο κ. Παναγιώτης Νταής, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να επισκεφθούν, κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών, το Πάρκο των Ευχών, το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας, στο Πάρκο Αλκαζάρ της Λάρισας και, παράλληλα, να απολαύσουν τις ομορφιές και την τοπική κουζίνα της περιοχής. 













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια