ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας από το "Εγώ κι Εσύ μαζί....για καλό σκοπό!"

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας από το "Εγώ κι Εσύ μαζί....για καλό σκοπό!"


Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μύλο του Παππά. 

Η εκδήλωση με τίτλο «Εγώ & Εσύ, μαζί...για καλό σκοπό!» διοργανώθηκε από το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Μήτσιου Center» με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Play Education» και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων. 

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι διοργανώτριες της εκδήλωσης κυρίες Δάκτυλα Λιάνα και Σταύρη Ιωάννα οι οποίες τόνισαν ότι σκοπός της εκδήλωσης ήταν «η ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στις ευπαθείς ομάδες» και παράλληλα η «ενίσχυση του πνεύματος της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης για το συνάνθρωπο» ενώ τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ραχωβίτη Χαρούλα και Παπαδόντας Γιώργος, οι οποίοι τους ξενάγησαν στο χώρο και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία της δομής. 

[ads-post]

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014 -2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια