ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Στηρίζουν το “Μαγεμένο Δάσος” οι Ξενοδόχοι της Καρδίτσας

Στηρίζουν το “Μαγεμένο Δάσος” οι Ξενοδόχοι της Καρδίτσας


Συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Βασίλη Τσιάκο είχαν οι εκπρόσωποι των τοπικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Συνάντηση με τους ξενοδόχους της Καρδίτσας είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος. Ο κ. Τσιάκος κάλεσε τους ξενοδόχους να τους ενημερώσει σχετικά με το θεματικό πάρκο που ετοιμάζει ο Δήμος Καρδίτσας για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με τον τίτλο: “Παυσίλυπο: Μαγεμένο Δάσος”. 

Επίσης άκουσε τις απόψεις τους για τους τρόπους αύξησης της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας. Ο Δήμαρχος είπε ότι η νέα δημοτική αρχή παρά το γεγονός ότι ανέλαβε μόλις πριν από δύο μήνες μπήκε στη διαδικασία, να διοργανώσει ένα Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο το οποίο φιλοδοξεί να είναι ανανεωμένο και εντυπωσιακό. 

Στόχος να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της πόλης και γενικότερα της περιοχής. Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Τσιάκος ζήτησε και τη συνδρομή των ξενοδόχων. 

[ads-post]

Από την πλευρά τους οι ξενοδόχοι δήλωσαν συμπαραστάτες στην προσπάθεια της Δημοτικής αρχής και υπογράμμισαν ότι θα βοηθήσουν να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του θεματικού πάρκου. Επίσης έθεσαν υπ όψη του Δημάρχου ζητήματα που μπορούν να βοηθήσουν η πόλη να αποκτήσει μεγαλύτερο τουριστικό ενδιαφέρον αναδεικνύοντας συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως το ποδήλατο, η εύκολη πρόσβαση κλπ. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε και δεσμεύθηκε για στενότερη συνεργασία προς όφελος και των δύο πλευρών.















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια