ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Θαυμαστής μηνύει τη Μαντόνα λόγω... αργοπορίας! (ΦΩΤΟ)

Θαυμαστής μηνύει τη Μαντόνα λόγω... αργοπορίας! (ΦΩΤΟ)


Αγωγή δέχθηκε η βασίλισσα της pop Μαντόνα από εξοργισμένο θαυμαστή της, επειδή άλλαξε την ώρα έναρξης συναυλιών της, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που την ακολουθεί εδώ και χρόνια ότι καθυστερεί να εμφανιστεί στη σκηνή.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η απόφασή της να μεταθέσει την ώρα έναρξης σε αρκετές συναυλίες της από τις 20.30 στις 22.30 προκάλεσε την οργή του Νέιτ Χολάντερ ο οποίος προχώρησε σε αγωγή κατηγορώντας τη σουπερστάρ ότι με την αλλαγή αυτή ο ίδιος ζημιώθηκε καθώς αγόρασε πολύ ακριβότερα το εισιτήριο που άλλοι θα αγοράσουν πάμφθηνα λόγω αλλαγής ώρας.



Συγκεκριμένα, ο Νέιτ ισχυρίστηκε ότι αγόρασε 3 εισιτήρια για τη συναυλία της 17ης Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι για 1.024,95 δολάρια ενώ πλέον η τιμή έχει πέσει κατά πολύ. Παράλληλα, η προσπάθειά του να πάρει επιστροφή των χρημάτων του ήταν μάταιη. Μαζί του κάνουν αγωγή και άλλοι δυσαρεστημένοι αγοραστές εισιτηρίων.

[ads-post]

Η Μαντόνα το έχει κάνει συνήθειο να εμφανίζεται αργά στις συναυλίες της περιοδείας της "Madame X", όπως για παράδειγμα στο Λας Βέγκας που ενώ αναμενόταν να βγει στη σκηνή στις 22.30 εκείνη εμφανίστηκε περασμένα μεσάνυχτα, σύμφωνα με το FOX5 Vegas.




Το σόου δεν ολοκληρώθηκε πριν από τις 2.45 το ξημέρωμα με περισσότερους από 500 θαυμαστές να ζητούν επιστροφή των χτημάτων τους.

Τον Μάρτιο του 2016 σε σόου στη Μελβούρνη εμφανίστηκε με τέσσερις ώρες καθυστέρησης. Άλλη φορά εμφανίστηκε στις 12.50 τα μεσάνυχτα για σόου που αναμενόταν να ξεκινήσει στις 20.30, με αποτέλεσμα η συναυλία να τελειώσει στις 3 το ξημέρωμα.




Πηγή: www.enikos.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια