ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ασθενής εξαφανίστηκε από το Νοσοκομείο του Βόλου με συσκευή οξυγόνου!

Ασθενής εξαφανίστηκε από το Νοσοκομείο του Βόλου με συσκευή οξυγόνου!


Το Νοσοκομείο του Βόλου καλείται να πληρώσει συσκευή αναπνοής που έδωσε σε ασθενή, ο οποίος εξαφανίστηκε…

Το Νοσοκομείο του Βόλου καταγράφει την απώλεια συσκευής συμπυκνωτή οξυγόνου από ανασφάλιστο εξωτερικό ασθενή. Το Νοσοκομείο του Βόλου για να βοηθήσει τους ασθενείς προχωρά στην ενοικίαση συμπυκνωτών οξυγόνου για τους ανασφάλιστους εξωτερικούς δικαιούχους.

Στις 6 Νοεμβρίου του 2018 προσήλθε στη Διαχείριση Υλικού ο ανασφάλιστος εξωτερικός ασθενής και προσκόμισε γνωματεύσεις παροχών ΕΚΠΥ και ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση από την Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, ώστε να του χορηγηθεί βάση σύμβασης μία συσκευή συμπύκνωσης οξυγόνου.

[ads-post]

Την ίδια ακριβώς ημέρα παρήγγειλε και τον συμπυκνωτή οξυγόνου εκ μέρους του ασθενή. Η εταιρεία με τη σειρά της επιβεβαίωσε την παροχή και εγκατάσταση στο σπίτι του ασθενή, αλλά κατά τη διαδικασία τακτικού ελέγχου για τη συντήρηση των συσκευών που βρίσκονται στην κατοχή ανασφάλιστων εξωτερικών ασθενών στις δηλωμένες οικίες τους υπήρξε αδυναμία εντοπισμού του ασθενούς.

Επιπρόσθετες προσπάθειες για τηλεφωνική επικοινωνία με τον ασθενή δεν απέδωσαν καρπούς και εν κατακλείδι η εταιρεία αιτείται την αποζημίωση της συσκευής με το ποσό των 1.240 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και την παροχή εγγράφων εγγυήσεων για τη διασφάλιση των υλικών που διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

Το Νοσοκομείο του Βόλου θα κινηθεί νομικά εναντίον του ανθρώπου που εξαφανίστηκε με το πανάκριβο ιατρικό υλικό.





Πηγή: e-thessalia.gr












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια