ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΕΕΕΚ Νεάπολης και βόλτα στο κέντρο της Λάρισας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΕΕΕΚ Νεάπολης και βόλτα στο κέντρο της Λάρισας

Την πρώτη του επίσκεψη στην πόλη ως πρωθυπουργός της χώρας πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα προερχόμενος από διήμερη επίσκεψη σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Καλαμπάκα.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Νεάπολη, ένα κτήριο που βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης και αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους μαθητές στις αρχές του 2020.

Έκανε λόγο για ένα «εμβληματικό έργο» που «θα δίνει τη δυνατότητα με ειδικές ανάγκες να μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις δικές τους ιδιαίτερες δυνατότητες».

«Το σχολείο αυτό βάζει τον πήχη πολύ ψηλά» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιώντας ειδική μνεία στους γονείς και τους δασκάλους των παιδιών.

[ads-post]

Στους χώρους του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Νεάπολη ξεναγήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για εμβληματικό κτίριο και για το καλύτερο σχολείο στην Ελλάδα σε επίπεδο προδιαγραφών, επισημαίνοντας τη μέριμνα της κυβέρνησης στην Ειδική Αγωγή.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις Κινητές Μονάδες Υγείας που βρίσκονται στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (Νομαρχίας), αλλά και τη γιορτή μελιού που φιλοξενείται στον ίδιο χώρο. Εν συνεχεία περπάτησε στους δρόμους, στην Κεντρική πλατεία, αλλά και σε κεντρικά καφέ της Λάρισας όπου ήπιε ένα γρήγορο… εσπρεσάκι και συνομίλησε με αρκετούς πολίτες αλλά και αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας. 






Πηγή: www.kosmoslarissa.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια