ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζονται οι διαμάχες στον ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών - Bολές Σιδερόπουλου στη διοίκηση

Συνεχίζονται οι διαμάχες στον ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών - Bολές Σιδερόπουλου στη διοίκηση


Tη διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών καταγγέλλει το μέλος της και πρώην πρόεδρος του ΑΣ κ. Χρήστος Σιδερόπουλος.

Όπως επισημαίνει σε επιστολή του προς τον σημερινό πρόεδρο του ΑΣ, κ. Φώτη Παπαδόπουλο, «πληροφορήθηκα από το μέλος του Δ.Σ. Κο Νούλα Νικόλαο, ότι έγιναν 2 Διοικητικά Συμβούλια του ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών, εκ των οποίων το ένα δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας και το άλλο έγινε στις 28/11/2019.

Και για τα 2 συμβούλια δεν έλαβα καμιά τηλεφωνική, γραπτή ή ηλεκτρονική πρόσκληση και θεματολογία ως οφείλατε βάσει του καταστατικού το οποίο κατάφορα παραβιάζετε με απόλυτα δική σας ευθύνη.

Σας ενημερώνω ότι, η υποχρέωση μου ως μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών, πέρα από τη συμμετοχή μου στα διοικητικά συμβούλια, είναι να ερωτώ καλόπιστα για τις προτάσεις και τις αποφάσεις τις οποίες εισηγείστε ως πρόεδρος».

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ αναφέρει τα ακόλουθα: «Αιτούμαι και πρέπει να δρομολογηθεί έκτακτη ΓΣ καλώντας και τα 195 και πλέον μέλη του ΑΣ που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές για να αποφασίσει επιτέλους η ολομέλεια του ΑΣ για το τρόπο λειτουργίας της θητείας σας και των ενεργειών σας.

[ads-post]

Στις 500 και πλέον ημέρες που διοικείτε δεν μου έχετε αποστείλει ούτε μια πρωτοκολλημένη απαντητική επιστολή για όλα αυτά που εγγράφως και προφορικώς σας έχω επισημάνει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και για όλες τις ανάρμοστες, προσβλητικές και πιθανόν καθοδηγούμενες ενέργειες σας είμαι αναγκασμένος πλέον για να προστατέψω την οικογένεια μου, το όνομά μου αλλά και την υγεία μου που έχει κλονιστεί να προβώ στις απαιτούμενες ενέργειες που μου δίνει ο νόμος».





Πηγή: www.agrotypos.gr

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια