ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος στη Λάρισα


Συνελήφθησαν δύο δράστες

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της (17-12-2019) στη Λάρισα σε βάρος 21χρονου υπαλλήλου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συνελήφθησαν, σήμερα (20-12-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 19 και 23 ετών, δυνάμει ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης της κας Ανακρίτριας Λάρισας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 19χρονος, εισήλθε στο κατάστημα όπου βρισκόταν και ο 23χρονος συνεργός του και με την απειλή χρήσης βίας και μαχαιριού σε βάρος του υπαλλήλου, απέσπασε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (2.100) ευρώ.

[ads-post]

Στην κατοχή των δραστών αλλά και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.420) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια