ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Φιάσκο και κοροϊδία στον τελικό του GNTM - Έπεσε το σύστημα, έβγαλαν δύο νικήτριες! (VIDEO)

Φιάσκο και κοροϊδία στον τελικό του GNTM - Έπεσε το σύστημα, έβγαλαν δύο νικήτριες! (VIDEO)

Μεγάλο φιάσκο στον τελικό του GNTM. Οργή στο Twitter για το γεγονός ότι δεν έβγαλαν μια νικήτρια, αλλά δύο!

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 2 τα είχε όλα… Xαμόγελα, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις και απίστευτη ανατροπή στο τέλος.

Κάτια, Κέισι και Αννα Μαρία διεκδίκησαν τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και τελικά δύο κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο.

Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απρόσμενο και ήταν αυτό διότι το κοινό δεν κατάφερε να ψηφίσει καθώς έπεσε το σύστημα ψηφοφορίας. Ετσι, έκριναν πως είναι δίκαιο να κερδίσουν τα δύο κορίτσια που ισοψήφησαν.

Φυσικά αναμένεται μεγάλο μαλλιοτράβηγμα, καθώς Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα-Μαρία Ηλιάδου δεν έδειξαν να χαίρονται καθόλου που μοιράζονται τη νίκη στο φετινό GNTM.


Οι τρεις δοκιμασίες του τελικού του GNTM 2

Τα κορίτσια βρέθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου αποτέλεσε το σκηνικό των τριών φωτογραφήσεων του τελικού του GNTM 2. Στην πρώτη φωτογράφηση τα κορίτσια φόρεσαν μπουρνούζια, πετσέτες στα μαλλιά και στολίστηκαν με πανάκριβα διαμαντένια κοσμήματα. Το κόνσεπτ τις ήθελε να ποζάρουν με ύφος πολύ πλούσιας γυναίκας, που την ετοιμάζουν και ποζάρει σαν μεγάλη σταρ για τον φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Στη δεύτερη φωτογράφηση το κόνσεπτ άλλαξε αλλά παρέμεινε glamorous. Το σετ μετέφερε στα κορίτσια στην Κούβα της δεκαετίας του ΄50 και ξανά σαν σταρ πόζαραν με τουαλέτες Βρεττός Βρεττάκος. Μαζί του στη φωτογράφιση είχαν τις αγαπημένες τους Ελενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά της φωτογράφησης στο σετ μπήκαν και οι τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Αγγελος Μπράτης, με τον Δημήτρη Σκουλό να τους φωτογραφίζει.

[ads-post]

Η πιο συγκινητική φωτογράφηση του GNTM 2

Στην τελευταία φωτογράφιση του τελικού του GNTM 2 τα κορίτσια έμειναν άφωνες όταν αντίκρισαν τα αγόρια τους να κάνουν την εμφάνισή τους. Η Κέισι Μίζιου ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Δημήτρη, όπως έκανε και η Κάτια Ταραμπάνκο. Η Αννα Μαρία, από την άλλη πάγωσε όταν είδε τον Τάσο, και στην αρχή έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Μετά, όμως, δεν άντεξε και ξέσπασε. Το μοντέλο δεν συγκράτησε τα δάκρυά του και δεν μπορούσε να σταματήσει. Εκλαιγε τόσο πολύ που οι κριτές πήγαν δίπλα της και ζήτησαν από τον σύντροφό της εξηγήσεις. Η Βίκυ Καγιά, μάλιστα, την έπιασε και της φώναξε ότι δεν μπορεί να τα παρατήσει τώρα.




Λίγο πιο πριν ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο της έκανε πρόταση γάμου, ωστόσο, εκείνη του ζήτησε να πάρει πίσω το δαχτυλίδι και να μην το κάνει αυτή τη στιγμή. «Γιατί τώρα ρε μωρό μου;», του είπε. Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια με τον αγαπημένο της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!


Η ώρα του μεγάλου τελικού του GNTM 2

Οι τρεις φιναλίστ μπήκαν για τελευταία φορά στο πλατό για τον μεγάλο τελικό του GNTM 2. Εκεί, τους περίμεναν τα κορίτσια που συμμετείχαν στο ριάλιτι μόδας και οι κριτές. Ολα τα μοντέλα φορούσαν δημιουργίες του Αγγελου Μπράτη. Μετά από αγκαλιές και όμορφες στιγμές που έπαιξαν σε βίντεο, ήρθε η ώρα της κρίσης.

Η Αννα Μαρία έσκισε στην πρώτη φωτογράφηση και πήρε το απόλυτο 40/40, ακολούθησαν Κάτια και Κέισι. Στη δεύτερη, ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε και η Κάτια πήρε τέσσερα 10άρια. Το ντέρμπι του GNTM 2 μόλις είχε ξεκινήσει… Η Κάτια είχε συνολικά 74 πόντους και η δεύτερη Αννα Μαρία είχε 73. Η διαφορά στον πόντο και η αγωνία στα ύψη.

Στην τελευταία φωτογράφιση με το έτερον τους ήμισυ, η Αννα Μαρία εντυπωσίασε τους κριτές, καθώς κυριάρχησε στην εικόνα. Από την άλλη πλευρά, η Κέισι είχε την πιο τρυφερή φωτογραφία, δείχνοντας τον έρωτά της με τον Δημήτρη. Οι κριτές, ωστόσο, υποστήριξαν πως χάθηκε μέσα σε αυτό το συναίσθημα και δεν έδειξε το πρόσωπό της όπως θα έπρεπε.

Η Κάτια έδειχνε παραδομένη στον σύντροφό της και η Βίκυ Καγιά τόνισε πως θα ήθελε κάτι πιο μοντελέ στη φωτογράφησή της. Η βαθμολογία των κριτών είχε ως αποτέλεσμα την ισοπαλία της Αννας Μαρίας και της Κάτιας. Οι δύο παίκτριες είχαν και από 112 βαθμούς, αφήνοντας την Κέισι στην τρίτη θέση με 108. Η ψήφος του κοινού θα έκρινε τη νικήτρια του GNTM 2. Ωστόσο, το σύστημα έπεσε, καθώς, σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά, στο ένα λεπτό που υπήρχε διαθέσιμο για να ψηφίσουν, μπήκαν μέσα πάνω από 500.000, με αποτέλεσμα να μην δουλέψει. Ετσι, αποφάσισαν να μοιράσουν τον τίτλο στην Κάτια και την Αννα Μαρία, που ισοψήφησαν στις τρεις φωτογραφήσεις από την βαθμολογία των κριτών.

Τα δύο κορίτσια κέρδισαν το χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μονοετές συμβόλαιο με εταιρία καλλυντικών, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.

Η βαθμολογία των κοριτσιών του GNTM 2
  • Κάτια: 36/40, 38/40, 38/40
  • Αννα Μαρία: 40/40, 33/40, 39/40
  • Κέισι: 35/40, 37/40, 36/40

Συνολική βαθμολογία από τις δοκιμασίες: Άννα Μαρία 112, Κέισι 108, Κάτια 112

Σε εκείνο το σημείο συνέβη κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Επειδή έπεσε το σύστημα της ψηφοφορίας, η παραγωγή αποφάσισε να δώσει τη νίκη στην Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, που ισοβαθμούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Οι δύο διαγωνιζόμενες μοιράζονται την πρώτη θέση και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η κάθε μία κερδίζει ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.

















Πηγή: www.fimes.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια