ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Η Kim Kardashian παραδέχτηκε πως στην επίσημη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία έκανε photoshop μέχρι και στην κόρη της! (ΦΩΤΟ)

Η Kim Kardashian παραδέχτηκε πως στην επίσημη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία έκανε photoshop μέχρι και στην κόρη της! (ΦΩΤΟ)

Και εξήγησε τους λόγους στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Ησχέση της οικογένειας Kardashian με το photoshop είναι γνωστή. Οι φωτογραφίες των πιο διάσημων τηλεπερσόνων του κόσμου δεν έχουν ποτέ ούτε ένα ψεγάδι, ούτε μια ατέλεια για τα οποία θα μπορούσε κανείς να γράψει ένα αρνητικό σχόλιο. Αντιθέτως, χάρη στα μαγικά εργαλεία επεξεργασίας της ποιότητας των φωτογραφιών βγαίνουν πάντοτε αλαβάστρινες και λαμπερές. Αυτή τη φορά η Kim Kardashian φαίνεται πως πέρασε το photoshop σε άλλο επίπεδο για χάρη της 6χρονης κόρης της, North West, η οποία αποδεικνύεται μια μικρή επαναστάτρια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η οικογένεια της Kim Kardashian φωτογραφίζεται για την επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα που έπειτα στέλνει σε ανθρώπους του συγγενικού ή φιλικού περιβάλλοντος μαζί με θερμές ευχές. Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε η ίδια η τηλεπερσόνα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, η κόρη της North, δεν ήθελε να είναι στην ίδια φωτογραφία εκείνη τη στιγμή ή δεν ήθελε καν να φωτογραφηθεί.

[ads-post]

Η αποκάλυψη ήρθε στο φως αφού πρώτα η Kim μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εν λόγω εικόνα και συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή: «H North δεν είχε κέφια. Έκλαιγε γιατί ήθελε συγκεκριμένο χτένισμα. Είπα εντάξει, θα το κάνουμε χωρίς εσένα, αυτή είναι η απόφαση, δεν θα είσαι στην κάρτα. Και ήταν οκ με αυτό. Όμως την επόμενη ημέρα άλλαξε γνώμη και ήθελε να βγει μόνο με μένα και εν τέλει απλώς την προσθέσαμε μετά!»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Στη συνέχεια συμπλήρωσε, πως είναι το πιο αγχωτικό πράγμα να πρέπει να μαζέψεις τέσσερα παιδιά σε ένα δωμάτιο και να τα κάνεις να χαμογελάσουν.




Πηγή: www.marieclaire.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια