ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Ο Βασίλης Κόκκαλης αναρωτιέται: "Η Κεραμέως ήρθε στη Λάρισα για… τουρισμό και selfies με κομματικά στελέχη της ΝΔ;"

Ο Βασίλης Κόκκαλης αναρωτιέται: "Η Κεραμέως ήρθε στη Λάρισα για… τουρισμό και selfies με κομματικά στελέχη της ΝΔ;"


Ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας, κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή την επίσκεψη της υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως στη Λάρισα,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για την «ανάσταση» και πλήρη αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολης, στην κατεύθυνση της δημιουργίας δομών που θα προσφέρουν στον Έλληνα αγρότη γνώση για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο και ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, ως προηγούμενη κυβέρνηση δώσαμε και κερδίσαμε μεγάλες μάχες. Ενώσαμε δυνάμεις και καταφέραμε να βάλουμε το νερό στο αυλάκι.

Η νέα κυβέρνηση το μόνο που έπρεπε να κάνει, ήταν να υλοποιήσει τα δρομολογηθέντα. Ωστόσο, η υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως που φέρει μέρος της ευθύνης για την ολοκλήρωση της αξιοποίησης της Αβερωφείου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Λάρισα, την χαρακτήρισε ως ένα «επιμέρους ζήτημα» και όχι ως προτεραιότητα.

Είτε επειδή δεν γνωρίζει το θέμα, είτε επειδή δε θέλει να ασχοληθεί με αυτό, το ίδιο κάνει για τη Λάρισα και τον αγροτικό τομέα που βγαίνουν ζημιωμένοι από τέτοιες πολιτικές ελαφρότητες.

Δύο σημαντικά ζητήματα έπρεπε να έχει ψηλά στην ατζέντα η υπουργός στη Λάρισα: Το θέμα του νέου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Αβερώφειο Γεωργική Σχολή.

Από το πρόγραμμά της όμως, εύκολα διαπιστώνει κανείς πως η επίσκεψή της είχε περισσότερο… τουριστικό και κομματικό χαρακτήρα, αφού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδίστηκαν με αμέτρητες selfies που έσπευσε να βγάλει με τους πολιτικά ομογάλακτούς της.

O tempora, o mores!»




[ads-post]













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια