ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Νασιακόπουλος για τις οφειλές προς τη ΔΕΥΑ Κιλελέρ

Νασιακόπουλος για τις οφειλές προς τη ΔΕΥΑ Κιλελέρ



Θανάσης Νασιακόπουλος: «Η κοινωνική ευαισθησία ας μην παρερμηνεύεται ως διαρκής ανοχή στους κατά συνήθεια κακοπληρωτές»


Σχετικά με το θέμα της είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς της ΔΕΥΑ Κιλελέρ ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος κοινοποίησε της ακόλουθη δήλωση:



«Είναι γεγονός ότι ως Δημοτική Αρχή, κατά την πρώτη θητεία μας, χαράξαμε και ακολουθήσαμε μια πολιτική με έντονο κοινωνικό πρόσημο. Βασικός λόγος γι’ αυτό ήταν οι αδιαμφισβήτητες επιπτώσεις που είχε η κορύφωση της οικονομικής κρίσης και ιδίως τα γεγονότα του 2015 με την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων (capital controls) και την εν γένει αναταραχή στη λειτουργία του τραπεζικού και οικονομικού συστήματος σε σημαντικό τμήμα δημοτών μας. Όπως είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά το 2014, σταθήκαμε έμπρακτα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.

Όμως, η κοινωνική ευαισθησία ας μην παρερμηνεύεται ως διαρκής ανοχή στους κατά συνήθεια κακοπληρωτές καθώς μάλιστα η χώρα επανέρχεται στην κανονικότητα και η οικονομία βελτιώνεται. Άλλωστε, για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού υπάρχει ειδική μέριμνα τόσο από Δήμο (στήριξη μέσω προγραμμάτων κοινωνικής αλληλεγγύης) όσο και από τη ΔΕΥΑΚ.

Συνεπώς, χωρίς περιστροφές και με δεδομένη αποφασιστικότητα καταγράφουμε το σαφέστατο μήνυμα: Όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΥΑΚ θα πρέπει τα επόμενα 24ωρα να σπεύσουν να τις εξοφλήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιχείρηση, έχοντας την απόλυτη και καθολική στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), πρόκειται να προχωρήσει στις ενέργειες που προβλέπονται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για την αναγκαστική είσπραξή τους.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην υλοποίηση του προγράμματός μας και εργαζόμαστε καθημερινά για την υλοποίηση όλων εκείνων τα οποία δεσμευτήκαμε στην τοπική κοινωνία. Πάντοτε με σοβαρότητα, κοινωνική ευαισθησία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα ώστε η νέα τετραετία να είναι μια ιστορική, από πλευράς έργων και προσφοράς, τετραετία στον τόπο μας.




[ads-post]












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια