ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει: «Δεν σκοπεύω να φύγω από την ΑΕΛ»

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει: «Δεν σκοπεύω να φύγω από την ΑΕΛ»


Η κόντρα του Αλέξη Κούγια με οπαδούς της ΑΕΛ καλά κρατεί και μάλιστα απ’ ότι φαίνεται αυτή θα συνεχιστεί. Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» τα… άκουσε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε πως δεν πρόκειται να φύγει από τη Λάρισα.

«Οι εξαίρετοι δικαστικοί λειτουργοί Απόστολος Τζαμαλής, προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και Σταμάτης Δασκαλόπουλος, προϊστάμενος στην Εισαγγελία Εφετών θα βοηθήσουν να “ξεβρωμίσουμε” όλο το τοπίο της Λάρισας», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Συνεχίζοντας ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ εξαπέλυσε βέλη και κατά της Ερασιτεχνικής λέγοντας: «Αγκαλιάζει απαράδεκτες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε κάνοντας λόγο για «αλήτες, εμπόρους ναρκωτικών και υποψήφιους δολοφόνους που δηλητηριάζουν ανήλικα στο γήπεδο».

[ads-post]

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν σκοπεύει να φύγει από την ΑΕΛ: «Είναι απόφαση ζωής να μην φύγω ποτέ από την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ μου έδωσε ποδοσφαιρική ευτυχία, ο γιος μου μπορεί να είναι ο επόμενος πρόεδρός της, ενώ στόχος παραμένει μια ΑΕΛ ανοιχτή σε όλους χωρίς εκμεταλλεύσεις, αλλά και ένα γήπεδο όπου σε κάθε ματς θα στήνεται μια ποδοσφαιρική γιορτή», ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια.





Πηγή: www.fosonline.gr












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια