ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει: "Κανένα θέμα με Γρηγορίου"

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει: "Κανένα θέμα με Γρηγορίου"


Με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μιχάλη Γρηγορίου, διαψεύδοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο και χαρακτηρίζει ύποπτο.

[ads-post]

Αναλυτικά στην προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

Πληροφορήθηκα από γνωστούς δημοσιογράφους, ότι κάποια αθλητικά sites αναπαράγοντας «ρεπορτάζ» ενός «δημοσιογράφου» (τα εισαγωγικά με το νόημα ακριβώς που έχουν για όποιον γνωρίζει καλά ελληνικά) ονόματι Βαγγέλη Μίχου, ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει γράψει ψεύτικες ειδήσεις που αφορούν εμένα και την ΑΕΛ, δημοσίευσε για άλλη μια φορά ψευδή είδηση αναφέροντας ότι δήθεν «τελειώνω» τον προπονητή μας Μιχάλη Γρηγορίου.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η είδηση αυτή όχι μόνο είναι ψευδής, αλλά στην κυριολεξία «ύποπτη».

Αν γνώριζα τον ιδιοκτήτη του Sport24 που εργάζεται ο ψευτο-Βαγγέλης θα του ζητούσα να τον απολύσει.

Ο κ. Γρηγορίου είναι ο αποκλειστικός δημιουργός του εφετινού θαύματος, αφού παρέλαβε μια βδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα μια ΑΕΛ χωρίς στοιχειώδη προετοιμασία, με τραγική εικόνα στα φιλικά παιχνίδια και όχι μόνο την κατέστησε ως ένα από τα φαβορί για την είσοδο στην 6αδα, αλλά αυτό το πέτυχε παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κάνοντας ιστορικές νίκες μετά 40 χρόνια και σπάζοντας αρνητικές παραδόσεις ετών (εκτός έδρας νίκη με Άρη και Παναθηναϊκό), ανατρέποντας αρνητικά αποτελέσματα και το κυριότερο απ’ όλα δημιουργώντας μια βάση αξιόπιστης ομάδας Super League για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η συνεργασία μου με τον κ. Γρηγορίου είναι ιδανική και οι δυο μας έχουμε εντοπίσει τις αιτίες ορισμένων ακραίων αρνητικών αποτελεσμάτων (3-0 ήττα από Καλαμάτα, 0-3 ήττα από Λαμία, 4-1 ήττα από Ολυμπιακό) και με σωστές κινήσεις θα τα διορθώσουμε όλα.

Να γνωρίζουν κάποιοι νταραβεριτζήδες στην Αθήνα ότι βλέπουμε τις κινήσεις και την απόγνωση τους γιατί τους χαλάσαμε τα σχέδια και γελάμε.

Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ιστορικό Πανιώνιο και μετά έχουμε 15 ολόκληρες μέρες πολύ σκληρής δουλειάς για να διορθώσουμε όλες τις αδυναμίες μας.

Στη Λάρισα πλέον επικρατεί βαθιά ποδοσφαιρική γνώση και απόλυτη ηρεμία και αυτό δεν μπορεί να το διαταράξει πια κανείς.














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια