ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του οδικού τμήματος Κουτσούφλιανη έως τον δρόμο Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του οδικού τμήματος Κουτσούφλιανη έως τον δρόμο Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς

Με 1 εκατ. ευρώ χρηματοδότησε μέσω ΕΣΠΑ το έργο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κ. Αγοραστός: «Με σχέδιο και προγραμματισμό αποδίδουμε στους ανθρώπους της παραγωγής ένα ολοκληρωμένο αγροτικό δίκτυο»


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του οδικού τμήματος από Κουτσούφλιανη έως του δρόμου Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς. Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί τμήμα του έργου της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Παλιάμπελα έως διασταύρωση Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς που χρηματοδοτήθηκε με 1 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Με σχέδιο και προγραμματισμό εργαζόμαστε καθημερινά συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής. «Με πράξεις και έργα, όχι με λόγια. Γιατί τα έργα είναι τα μόνα που λένε πάντα την αλήθεια. 

Σε συνεργασία και συνέργεια με το Δήμο Ελασσόνας χρηματοδοτήσαμε ένα έργο που ενισχύει την ασφαλή μετακίνηση των παραγωγών και των προϊόντων τους. Το συγκεκριμένο έργο έρχεται σε συνέργια με τα πρόσφατα ολοκληρωμένα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργα, της κατασκευής του δρόμου από το Βλαχογιάννη έως την Αγριελιά προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ και της αποκατάστασης της οδού Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπελιά έως τη διασταύρωση της θέση «Βάρκος» προϋπολογισμού 426.800 ευρώ, να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο αγροτικό δίκτυο στο Δήμο Ελασσόνας. 

[ads-post]

Με σχέδιο και προσανατολισμό, έχοντας ως πυξίδα τον άνθρωπο, συμβάλλουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας στην ενίσχυση της παραγωγής, στην αύξηση της προσβασιμότητας σε κτηνοτροφικές και γεωργικές εκτάσεις και στη μείωση του κόστους παραγωγής» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια