ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσιάζεται το περιοδικό «ΛεξΩτεχνίες» του ΠΟΚΕΛ

Παρουσιάζεται το περιοδικό «ΛεξΩτεχνίες» του ΠΟΚΕΛ


Παρουσιάζεται την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, με ελεύθερη είσοδο, το 1ο τεύχος του νέου, ετήσιου περιοδικού, του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας : «ΛεξΩτεχνίες», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού κι Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Το περιοδικό περιέχει ποιήματα, διηγήματα, άρθρα και εικαστικές δημιουργίες καλλιτεχνών, ενώ καταγράφονται και οι δράσεις του Συλλόγου.

Στις σελίδες του παρουσιάζονται Λαρισαίοι κυρίως συγγραφείς και ποιητές και αποτυπώνονται οι λογοτεχνικές αναζητήσεις των εκπαιδευτικών της περιοχής.

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στον ποιητή, Κωνσταντίνο Καβάφη και στη Γιώτα Φώτου, συγγραφέα, εκπαιδευτικό, πρώην μέλος του ΔΣ του ΠΟΚΕΛ, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

Την εκδήλωση παρουσίασης θα πλαισιώσει μουσικά, η Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης, με μαέστρο τη Δήμητρα Τσερώνη,.

[ads-post]

Υποστηρικτής ενημέρωσης είναι η επιστημονική ομάδα «Modern gr Writers», ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λάρισας Μιχάλης Τζιατζιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων. Κούμας» Δημήτρης Παπαποστόλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας Νίκος Παναγιώτου, ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου στο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας Αναστάσιος Δαραράς και ο πρόεδρος του ΠΟ.Κ.Ε.Λ. Αργύρης Γιουρούκης.

Επιμέλεια - παρουσίαση: Χρύσα Μαστοροδήμου, εκπαιδευτικός, λογοτέχνιδα, αρχισυντάκτρια τεύχους.















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια