ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Τέλη Κυκλοφορίας 2020 - Πώς να μην πληρώσετε όλο το ποσό

Τέλη Κυκλοφορίας 2020 - Πώς να μην πληρώσετε όλο το ποσό


Μέχρι το τέλος του 2019 καλούνται οι ιδιοκτήτες ΙΧ να καταβάλλουν το ποσό που τους αναλογεί, όσον αφορά τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020.

Ωστόσο υπάρχει τρόπος, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν το ποσό εφάπαξ λόγω έλλειψης ρευστότητας, να αναβάλουν την καταβολή του ποσού ή να το πληρώσουν σε δόσεις.

[ads-post]

Για τα τέλη κυκλοφορίας τρεις είναι οι εναλλακτικές λύσεις:

1. Να πληρωθεί το ποσό εφάπαξ για όσους διαθέτουν τα απαιτούμενα ποσά.

2. Να κατατεθούν οι πινακίδες στην Δ.Ο.Υ για να τεθεί το όχημα σε ακινησία και στη συνέχεια να περιμένει ο ιδιοκτήτης του οχήματος την ενεργοποίηση του μέτρου των «τελών κυκλοφορίας με τον μήνα». Είναι μια διάταξη που αναβιώνει κάθε χρόνο λίγο πριν από το Πάσχα και επιτρέπει στον κάτοχο του οχήματος να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας όχι για όλη τη χρονιά παρά μόνο για το χρονικό διάστημα που ο ίδιος επιθυμεί μέχρι το τέλος του έτους.

Είναι μια λύση που επιλέγουν κυρίως οι οδηγοί οχημάτων μεγάλου κυβισμού αλλά και οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που «απενενεργοποιούν» τον στόλο τους τον Δεκέμβριο για να περιορίσουν τα κόστη ενόψει της επόμενης σεζόν.

3. Να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει το απαιτούμενο υπόλοιπο. Αν υπάρχει, ο αριθμός των δόσεων αποτελεί δική σας επιλογή.

Εννοείται ότι η πληρωμή πρέπει να γίνει εμπρόθεσμα δηλαδή πριν από το τέλος του χρόνου καθώς σε διαφορετική περίπτωση, το ποσό των τελών κυκλοφορίας θα διπλασιαστεί.





Πηγή: thetoc.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια