ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Ρίζος Μαρούδας: "Ο Βορίδης δεν μας απάντησε, το ΥΠΑΑΤ δεν θέλει να μας συναντήσει"

Ρίζος Μαρούδας: "Ο Βορίδης δεν μας απάντησε, το ΥΠΑΑΤ δεν θέλει να μας συναντήσει"


Με τα τρακτέρ να έχουν αποχωρήσει από τον δρόμο σε Καρδίτσα και Λάρισα, οι αγρότες τώρα ετοιμάζονται για την πανελλαδική συνάντηση που συγκαλεί η Επιτροπή των Μπλόκων για την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισας.

Ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν.Λάρισας, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, απηύθυνε στον αγροτικό κόσμο κάλεσμα συμμετοχής στη σύσκεψη.

"Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας εκφοβίσει με το δόγμα νόμος και τάξη, είπε, με τις κλούβες στον Ε65 στην Καρδίτσα που εμπόδισαν την κινητοποίηση, τα χημικά στην Κρήτη και τις κλήσεις από την Εισαγγελία για εξηγήσεις σε αγρότες της Λάρισας για παλαιότερες κινητοποιήσεις.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι μόνο με τους αγώνες κερδίσαμε ό,τι κερδίσαμε", συνέχισε ο κ. Μαρούδας.

[ads-post]

"Ζητήσαμε συνάντηση με τον κ. Βορίδη, αλλά δεν μας απάντησε. Το ΥΠΑΑΤ, όπως φάνηκε, δεν θέλει να μας συναντήσει και αυτό δείχνει και την πρόθεση της κυβέρνησης απέναντί μας.

Τα προβλήματα είναι τεράστια, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη στον προϋπολογισμό για το αγροτικό πετρέλαιο, στο ασφαλιστικό δεν γνωρίζουμε ακόμη τί θα ισχύσει και με το νέο φορολογικό θα γλιτώσουμε 130 ευρώ, με το νέο συντελεστή 9% μέχρι τα 10.000 ευρώ, την ίδια στιγμή που τα χρήματα αυτά και περισσότερα τα χάνουμε με την αύξηση του αγροτικού ρεύματος που ήδη ισχύει", τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ.





Πηγή: www.ert.gr












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια