ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Στα Τρίκαλα από το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας

Στα Τρίκαλα από το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας


Την πόλη των Τρικάλων επισκέπτεται από το πρωί της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr αρχικά επισκέφτηκε το χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη και ακολούθως διέσχισε τον κεντρικό πεζόδρομο της Ασκληπιού, συνομιλώντας με τους πολίτες. Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός στο Δημαρχείο από τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου. Αρχικά ενημερώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο για τη λειτουργία του control room του Δήμου και από τον ειδικό συνεργάτη αυτού Γιώργο Χρυσόμαλλο για το πως εντοπίζονται με τη νέα τεχνολογία τα προβλήματα στη λειτουργία της πόλης και πως επιλύονται.

[ads-post]

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο και τους πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη, έδειξε εντυπωσιασμένος από τις εφαρμογές, ενώ του έγινε και μια επίδειξη στο αυτόματο μηχάνημα έκδοσης πιστοποιητικών, το οποίο προγραμματίζεται να λειτουργήσει τους επόμενους μήνες.



Ακολούθησε διάλογος του Δημήτρη Παπαστεργίου με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του δημάρχου Τρικκαίων, με τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει αιχμηρές αναφορές για την κατάργηση του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που έδωσε πνοή στους Δήμους, αλλά και στη «διάθεση της νέας Κυβέρνησης να δημιουργήσει στρατό δημάρχων, χρησιμοποιώντας παλαιοκομματικές μεθόδους».



Πηγή: trikalavoice.gr













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια