ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Στη Λάρισα θα βρεθεί αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σήμερα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

Στη Λάρισα θα βρεθεί αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σήμερα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα


Τη Λάρισα πρόκειται να επισκεφτεί αύριο, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα Παρασκευή θα βρίσκεται σε Τρίκαλα και Καρδίτσα όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις, αν και η επίσκεψή του έχει ιδιωτικά χαρακτηριστικά.

[ads-post]

Το πρόγραμμα του έχει ως ακολούθως:
  • Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής για διήμερη επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
  • Στις 14:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Ε65, στο τμήμα Λαμία - Ξυνιάδα.
  • Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 16:00 θα επισκεφθεί το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
  • Στις 18:00, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον χώρο όπου φιλοξενούνται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικάλων. Επόμενος προορισμός του θα είναι κτίριο όπου στεγάζονται δημοτικές κοινωνικές δομές και τέλος θα μεταβεί στη χριστουγεννιάτικη αγορά «Μύλος των Ξωτικών».
  • Στις 20:30, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.
  • Θα διανυκτερεύσει στην Καλαμπάκα και το πρωί του Σαββάτου θα γίνει υποδοχή του στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου, ενώ πιθανότατα θα επισκεφτεί και τη Μονή Αγίου Στεφάνου.














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια