ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Συναυλία και εμφανίσεις της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ

Συναυλία και εμφανίσεις της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ


Το Σάββατο 21-12-2019 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη συναυλία των συνόλων της Σχολής στα πλαίσια των γενικότερων εκδηλώσεων που προγραμμάτισε και υλοποιεί και φέτος ο Δήμος για τους πολίτες του. Στη συναυλία του Σαββάτου θα πάρουν μέρος με τη σειρά που εμφανίζονται στο πρόγραμμα:

ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΡΟΩΔΕΙΑΚΗ

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Σωτηρία Μακρυγιάννη
ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΥΤΩΡΙΟ

Διεύθυνση: Άσπα Αγοραστού
ΠΑΙΔΙΚΗ-ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Διεύθυνση: Ευαγγελία Ζαπίτη
ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Διεύθυνση: Μανώλης Καμπούρης
ΠΑΙΔΙΚΗ-ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ (κεντρικό και παράρτημα Πλατυκάμπου)

Διεύθυνση: Άσπα Αγοραστού
ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΡΟΩΔΕΙΑΚΗ, ΦΥΤΩΡΙΟ & ΠΑΙΔΙΚΗ-ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Διεύθυνση: Άσπα Αγοραστού

Τις δύο Χορωδίες, Φυτώριο & Παιδική-Νεανική, συνοδεύουν οι καθηγητές της Μουσικής Σχολής Στέλλα Τσιαρδάκα βιολί, Ειρήνη Τσερώνη φλάουτο Ευαγγελία Ζαπίτη ακορντεόν, Θωμάς Αθανασέλος, Γιάννης Κατσανούλης κιθάρες, Νάντια Μιχαλούλη Φυτώριο και Αντιγόνη Τσιπλακούλη Παιδική-Νεανική στο πιάνο και οι μαθητές Παπαθανασίου Άγγελος & Χασιώτης Γιάννης κρουστά κρουστά.

[ads-post]

Την Κυριακή 22-12-2019 στις 12 η ώρα το μεσημέρι, η Παιδική-Νεανική Χορωδία συνοδεία ορχήστρας καθηγητών θα εμφανιστεί στη Λάρισα στην πλατεία Ταχυδρομείου προσκεκλημμένη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα πλαίσια Χριστουγεννιάτικης γιορτής που διοργανώνει η ίδια.

Επίσης, στις 4 & 5 Ιανουαρίου 2020 ο καθηγητής κιθάρας της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ Θωμάς Αθανασέλος θα δώσει 2 ρεσιτάλ με τίτλο 'Fantasia y mirada' που θα γίνουν στα πλαίσια της "Συναυλίας για τη Νέα Χρονιά" στο εξωτερικό. Τα ρεσιτάλ περιλαμβάνουν έργα Bach, Schubert, Mangore, Piazzola, Assad και δικά του και θ' ακουστούν στο κάστρο της Βούδας στη Βουδαπέστη και στο ναό του Αγίου Πέτρου στη Βιέννη αντίστοιχα.















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια