ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Μια μεγάλη "βυσσινί" αγκαλιά στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Μια μεγάλη "βυσσινί" αγκαλιά στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας


Στοργή, αγάπη, παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνούλες και μια μεγάλη "βυσσινί" αγκαλιά χθες το μεσημέρι στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, εκεί όπου βρέθηκε σύσσωμη η αγωνιστική οικογένεια της ΑΕΛ.

Για 3η συνεχή χρονιά η "βασίλισσα του κάμπου" ανταποκρίθηκε στην σχετική πρόταση που της έγινε με πρωτοβουλία του κ. Νίκου Μακρή και το παρόν στη γιορταστική εκδήλωση για τα νοσηλευόμενα παιδάκια έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου, οι αντιπρόεδροι Σταύρος Πουλαράκης και Ντίνος Λαμπρογιώργος, ο οικονομικός διευθυντής και μέλος του ΔΣ Τάσος Χριστακόπουλος, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Καλογιάννης, ο υπεύθυνος των ομάδων Νέων Κώστας Κοταρέλας, το προπονητικό Τιμ με επικεφαλής τον Μιχάλη Γρηγορίου και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Μαντζιώκα και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Στα 50 περίπου παιδάκια που νοσηλεύονται αυτόν τον καιρό στο ΠΠΓΝΛ, μοιράστηκαν δώρα και αναμνηστικά της ΑΕΛ, στον δε Διευθυντή της Παιδιατρικής δόθηκε μία μπάλα του φετινού πρωταθλήματος με τις υπογραφές του μεγαλομετόχου, του προέδρου, όλων των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας.

[ads-post]

Στις ιδιαίτερες στιγμές της εκδήλωσης θα πρέπει να καταχωρηθεί και η συνάντηση των "βυσσινί" με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για την αγωνιστική πορεία της ΑΕΛ, ενώ χαριτολογώντας υποσχέθηκε ότι θα προσευχηθεί ώστε να υπάρξει νικηφόρο αποτέλεσμα στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της ΑΕΛ εξέφρασαν ο Διευθυντής της Κλινικής, Καθηγητής Νεογνολογίας και Παιδιατρικής κ.Γιώργος Συρογιαννόπουλος, η Αν. Καθηγητής κα Ιωάννα Γριβέα και η Προϊσταμένη κα Κατερίνα Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας λόγω παρουσίας του σε σημαντική δίκη δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί, απέστειλε ωστόσο διά του κ. Σωτήρη Μάρκου τις ευχές για ταχεία ανάρρωση όλων των παιδιών, ενώ με εντολή του δόθηκε επιταγή 1.000 € για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής.


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια