Παιχνίδια για πραγματικούς players!


Αν φοβάσαι ότι πέφτεις στη λούμπα της ρουτίνας και ότι με το σύντροφο σου κάνετε τα ίδια και τα ίδια- δουλειά, σπίτι, Netflix και cuddle sessions -γιατί να μην σχεδιάσεις ένα ξεχωριστό «ραντεβού» δίνοντας ένα γερό boost στη σεξουαλικότητα σου και γιατί όχι, πολλαπλασιάζοντάς την επί δέκα.
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα δέκα καλύτερα και πιο δημοφιλή sex toys που θα δυναμιτίσουν τη φαντασία σου στο σεξ και στα παρουσιάζουμε:


Unbound Truth or Dare Cards- Μια νέα και πιο πιπεράτη εκδοχή του εφηβικού παιχνιδιού “Θάρρος ή Αλήθεια”

Oh! Lucky You Scratch Cards- Χρειάζεσαι ένα κέρμα. Ξύσε την κάρτα και αυτή θα επιλέξει σημείο, στάση και τα μπόνους που κερδίζεις.

[ads-post] 

Fetish I.O.U. Cards- Eίναι ιδανικό για τους ντροπαλούς που θέλουν να μπουν στον έναν πιο kinky κόσμο. Οι κάρτες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να μην σε κάνουν να κοκκινίσεις.

YESforLOV Hide and Seek Kit- Εξερευνάς για άλλη μια φορά την δημιουργικότητα σου. Το kit διαθέτει black light και φλούο μπογιές για να “ζωγραφίσεις”

Love is Art Kit– Αν αντιμετωπίζεις το σεξ σαν μια άλλη μορφή τέχνης και θες να δεις αν είσαι ο επόμενος Jackson Pollack, υπάρχει για σένα αυτός εδώ ο καμβάς που συνοδεύεται από ειδικές μπογιές. Μπορείς να τον καθαρίσεις και να τον χρησιμοποιήσεις όσες φορές θες.

Talk Dirty Playing Cards- Για εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους.

Poker for Lovers –Για εκείνους που θεωρούν βαρετό το strip poker. Στο Poker for Lovers αντί για λεφτά, ποντάρεις σε στάσεις.

Nookii: The Grown-up Game for Playful Couples- Πρόκειται για ένα από τα best seller στην κατηγορία του. Έχει τρία επίπεδα έντασης. Από το επίπεδο «Μmm» που είναι το βασικό, μέχρι και το «Ooh!» . To συγκεκριμένο sex game σου προσφέρει παιχνίδια ρόλων με συγκεκριμένο σενάριο. Tο μεγάλο φινάλε της κάθε παρτίδας ορίζεται με το «Aah». Ξέρεις ποιο είναι το twist στην υπόθεση; Υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για κάθε πράξη, έτσι μπαίνεις στη διαδικασία να νιώσεις ένα σεξ session υψηλής έντασης, κάτι που δίνει νέο νόημα στο foreplay.

 Monogamy: A Hot Affair Game – Είναι παρόμοιο με το Nookii. Το Monogamy μπορεί να γίνει όσο έντονο θες, μπορείς να παίξεις με τρία επίπεδα έντασης και το εύρος του κυμαίνεται από «οικείο» μέχρι και το «καυτό». Το παιχνίδι έρχεται στα χέρια σου και σου βάζει στο μυαλό 400 νέες  sexy ιδέες. Να ξέρεις πως αυτό το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο με τόσο spicy τρόπο που  κάνει ακόμα και τις μακροχρόνιες σχέσεις να μοιάζουν με «απιστία».

Oh! Kama Sutra Playing Cards Αν βαρέθηκες την  ρουτίνα στο σεξ, διεύρυνε τους ορίζοντες σου με αυτό το sex game. Κάρτες με διαφορετικές στάσεις του Kama Sutra με τους κατασκευαστές να υπόσχονται αποτέλεσμα στο άψε σβήσε!

 






Πηγη: www.marieclaire.gr