ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

17th WordPress Larissa Meetup – Happy New Year 2020 edition

17th WordPress Larissa Meetup – Happy New Year 2020 edition


Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress σου εύχεται καλή χρονιά και επανέρχεται με την πρώτη συνάντηση του έτους στην πόλη της Λάρισας. Καλωσορίζουμε το 2020 με το πρώτο meetup που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι. Δε θέλεις να το χάσεις. 

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Όμηρος ανοίγει τις πόρτες του νέου υπερσύγχρονου κτιρίου του που στεγάζει το ΙΕΚ Όμηρος και το Aegean College στην Πατρόκλου 14, για να φιλοξενήσει αφιλοκερδώς στις εγκαταστάσεις του, ακόμη μια φορά τις συναντήσεις του WordPress Larissa Meetup

Ρίξε μια ματιά σε αυτά που θα απολαύσουμε. Φέρε την καλή σου διάθεση, το χαμόγελό σου και τους φίλους σου, γιατί προμηνύεται μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις της χρονιάς. 



Ο Ευάγγελος Αθανασιάδης είναι λάτρης του web και ανοιχτού λογισμικού και της τεχνολογίας. Το πρώτο CMS που γνώρισε ήταν κάτι με χορό αν θυμάμαι καλά salsa, mambo αλλά αυτό ήταν παρελθόν αφότου γνώρισε το WordPress.

Ασχολείται με το WordPress από το 2005, (μπορεί να πάλιωσε αλλά δε γέρασε) και ηγείται της Ελληνικής μετάφρασης και διανομής του WordPress. 

WordPress Essentials: πρώτη γνωριμία με το διαχειριστικό περιβάλλον του WordPress 

Σε αυτή την παρουσίαση, θα γνωρίσεις την διαχείριση του WordPress. Θα ανακαλύψεις πώς να εγκαταστήσεις θέματα και λειτουργικότητα αλλά και πως θα γράψεις το πρώτο σου άρθρο με τον νέο διορθωτή Gutenberg. Αν είσαι αρχάριος, είναι η ευκαιρία να πάρεις μια γεύση από το διαχειριστικό περιβάλλον του WordPress. 



Ο Θάνος Παπαβασιλείου είναι ένας αυτοδίδακτος Product Designer που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και στο Σβορώνο Πιερίας. Ex Designer @CSSIgniter, Ex Head of Design @incrediblue, την τελευταία 5ετία σχεδιάζει B2B πλατφόρμες αγοροπωλησιών στο Λονδίνο για λογαριασμό μεγάλων εταιριών, όπως ο οίκος δημοπρασιών Christie’s, η Lloyd’s of London, η Leaseplan και η Mitsui. 

Design Principles for WooCommerce Projects 

Σε αυτή την ομιλία, ο Θάνος πρόκειται να μοιραστεί μερικές πρακτικές συμβουλές για μια σωστή WooCommerce User Experience. 

Από τη σελίδα προορισμού έως το check out, αυτές οι οδηγίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καταστήματα που προσελκύουν το χρήστη. 

[ads-post]

Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ! 

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σου στο Facebook, αν δεν θέλεις να φτιάξεις έναν καινούριο λογαριασμό). 

Όλες οι τοπικές συναντήσεις της Ελληνικής Κοινότητας είναι απολύτως ανοικτές και δωρεάν. 

Τέλος, μπορείς να βοηθήσεις στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο

Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress. Μοιράσου τις γνώσεις και την εμπειρία σου, μιλώντας για το ταξίδι σου στον κόσμο του διαδικτύου σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις, συμπληρώνοντας την φόρμα για το κάλεσμα για ομιλητές



Ευχαριστούμε τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Όμηρος για τη φιλοξενία. 
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια