ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Χωρίς κανένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας αντιμετωπίσθηκε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το Νομό Μαγνησίας

Ανοιχτό, ασφαλές και πεντακάθαρο παρέμεινε το οδικό δίκτυο Νομού Μαγνησίας, αρμοδιότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρά τις έντονες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες κυρίως στα ορεινά του Νομού, με χιονόπτωση, θυελλώδεις ανέμους που έμοιαζαν στιγμιαία με στροβίλους και θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Η αντιμετώπιση του χιονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη που σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «αυτό οφείλεται στην σωστή οργάνωση και τον προγραμματισμό, στη συχνή και αδιάλειπτη παρουσία μας παντού, αλλά και τον συντονισμό της Περιφερειακής Αρχής με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς». Παρά την αυξημένη κίνηση των οχημάτων λόγω των εορτών στον ορεινό όγκο του Νομού Μαγνησίας, το οδικό δίκτυο παρέμεινε ανοιχτό.

Σαράντα τέσσερα (44) μηχανήματα εκχιονιστικά και αλατιέρες επιχειρούσαν σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό τον συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, από την πρώτη στιγμή που άρχισε να εκδηλώνεται το κύμα κακοκαιρίας.

[ads-post] 

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε, «θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και φορείς που συνεργάστηκαν μαζί μας, τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής μας Ενότητας, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους Δήμους, τους εθελοντές, αλλά και τους οδηγούς που τηρούσαν τις οδηγίες των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας. H Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων δεν αιφνιδιάστηκε από τη χιονόπτωση μιας και ήμασταν ήδη έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το κύμα κακοκαιρίας. Δεν παρατηρήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα στο οδικό δίκτυο παρά την αυξημένη κίνηση λόγω του εορτών, μιας και τα εκχιονιστικά μηχανήματα ήταν σε ετοιμότητα και παρενέβησαν άμεσα».


Το πετυχημένο έργο αποχιονισμού εξήραν τόσο οι επαγγελματίες του ορεινού όγκου, όσο και οι κάτοικοι και οι επισκέπτες που κατέκλυσαν αυτές τις μέρες το Νομό Μαγνησίας και την πόλη του Βόλου.









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια