ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Καρδίτσας

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Καρδίτσας


Από το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το Δήμο Καρδίτσας

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα προσφέρει για τα παιδιά του Δήμου Καρδίτσας το κινητό Πολυϊατρείο “Ιπποκράτης” από το “Χαμόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας. Η όλη δράση θα εξελιχθεί από τη Δευτέρα 10 μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και υλοποιείται σε συνεργασία με εθελοντές γιατρούς κι οδοντιάτρους. 

Το πρόγραμμα αφορά σε δωρεάν προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις σε παιδιά. Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από «το Χαμόγελο του Παιδιού» υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας, το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. 

Συμμετέχουν εθελοντικά παιδίατροι, οφθαλμίατροι, οδοντίατροι, ωτορινολαρυγγολόγοι και γενικοί γιατροί, τους οποίους «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά για την άμεση και ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. 

[ads-post]

Το κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα ιατρεία, πλήρως εξοπλισμένα, θα βρίσκεται στον χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας από τις 08:30 πμ έως και τις 16:00 μμ. 

Για τις δωρεάν εξετάσεις μπορούν να προσέρχονται είτε ομάδες παιδιών (πχ με τα σχολεία τους) είτε και μεμονωμένα παιδιά που θα συνοδεύονται φυσικά από τους γονείς τους. Χρήσιμο θα ήταν να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας ώστε να υπάρχει μια εικόνα του ιατρικού τους ιστορικού. Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ώρες στο 2410560900.




















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια