ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Gregory W. Pfleger, Jr, στο Επιμελητήριο Λάρισας

Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Gregory W. Pfleger, Jr, στο Επιμελητήριο Λάρισας


Το Επιμελητήριο Λάρισας επισκέφτηκε χθες 30/01/2020, ο Αμερικανός Γενικός Πρόξενος κος. Gregory W. Pfleger, Jr. 

Στην συνάντηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας, επισημάνθηκαν οι σχέσεις των δύο χωρών τόσο σε οικονομικό αλλά και σε εμπορικό επίπεδο. Ο Γενικός Πρόξενος τόνισε τις προοπτικές ανάπτυξης και προσέλκυσης Αμερικανών τουριστών, την προοπτική ανάπτυξης του Αγροδιατροφικού τομέα στη Θεσσαλία μέσα από την συνεργασία των μικρών παραγωγών, την μεταφορά τεχνογνωσίας από της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην Αγροδιατροφή και στο Marketing των αγροτικών προϊόντων. 



Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας με τη σειρά του, πρότεινε την συνεργασία με φορείς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για την προσέλκυση επενδύσεων στους κλάδους της Αγροδιατροφής – Παραγωγής ενέργειας (ΑΠΕ) και στην υψηλή τεχνολογία. Στη συνέχεια τόνισε ότι με τη συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών που είναι σε εξέλιξη, θα οδηγηθούν και οι δύο χώρες σε στενότερη συνέργεια σε πολλούς τομείς προς όφελος της εθνικής μας οικονομίας. 

Επίσης ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε την παρουσία εταιρειών Αμερικανικών συμφερόντων στο Νομό Λάρισας. 

[ads-post]

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Παπαλέξης, η Γ. Γραμματέας κα. Καλλιόπη Τζήκα, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Δημήτριος Οικονόμου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Αθανασούλης και η Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Λάρισας κα. Αικατερίνη Τσολάκη.


























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια