ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η Ιρένε Τροστ αποκαλύπτει: "Με απέλυσαν γιατί δεν έκανα κονσομανσιόν στα τραπέζια" (VIDEO)

Η Ιρένε Τροστ αποκαλύπτει: "Με απέλυσαν γιατί δεν έκανα κονσομανσιόν στα τραπέζια" (VIDEO)


«Μου έχουν πει ότι ντύνομαι συντηρητικά, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το «κρέας» που πουλάνε στη σκηνή», αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Η Ιρένε Τροστ μίλησε στο Πρω1νό και έκανε αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο του τραγουδιού. «Είναι πολύ δύσκολος ο χώρος της μουσικής, μας χρησιμοποιούνε για λίγο. Πρέπει να έχεις οικονομική στήριξη. Όταν βλέπεις κοπέλες που έρχονται από επαρχία και έχουν δύο ευρώ στην τσέπη τους και δεν έχουν καμία στήριξη και ξαφνικά τις βλέπεις εδώ πέρα και κάνουν μια τεράστια καριέρα, δεν γίνεται. Πού τα βρίσκουν τα λεφτά; Υπάρχει κάποιος από πίσω σε όλο αυτό. Εγώ δεν το είχα αυτό ποτέ.

Μου έχει τύχει μια φορά που έκανα κάτι extra στην Λάρισα και πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο. Κάποια στιγμή έρχεται ο επιχειρηματίας και μου λέει: “Απολύεσαι! Καλά τραγουδάς, αλλά δεν μου κάνεις κονσομανσιόν στα τραπέζια». «Μου έχουν πει επίσης ότι ντύνομαι συντηρητικά, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το «κρέας» που πουλάνε στη σκηνή.

[ads-post]

«Με έχει κλειδώσει στο καμαρίνι αδερφός γνωστής τραγουδίστριας. Όπως καθόμουν στο καμαρίνι, κλείδωσε την πόρτα, μου λέει «να είμαστε πιο ήσυχα, οι δυο μας», αποκάλυψε η Ιρένε Τροστ.









Πηγή: www.protothema.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια