ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Κοπή πίτας Δ/νσης Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων

Κοπή πίτας Δ/νσης Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων


Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία προσκεκλημένων και του συνόλου των εργαζομένων της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, στην αίθουσα του κέντρου «Village», πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, ανταλλάσσοντας ευχές για μία νέα ευλογημένη, δημιουργική, παραγωγική κι ευτυχισμένη χρονιά οι πολιτικοί παριστάμενοι, οι υπηρεσιακοί και οι εργαζόμενοι. 

Εκπρόσωπος της Μητροπόλεως ευλόγησε την πίτα και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. 



Η Διευθύντρια κα Μπαξεβάνου Σταυρούλα καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους κάνοντας αναφορά στη μέχρι τώρα πορεία της Διεύθυνσης, αναφερόμενη στο ουσιαστικό και κοινωνικό έργο του προσωπικού των υφιστάμενων τμημάτων (Υποστήριξης, Παιδικοί Σταθμοί, Δια Βίου Μάθησης, Σχολικοί Φύλακες, Καθαρίστριες σχολείων, Κεντρικά Μαγειρεία), το οποίο προσωπικό με συνέπεια, υπευθυνότητα και κατάθεση ψυχής ασκεί καθημερινά τα καθήκοντά του. 

[ads-post]

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για τις υπηρεσίες που παρείχαν στο χώρο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και στην καθαριότητα Σχολικών κτιρίων εργαζόμενοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημαρχεύων Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Ψηφιακών Πολιτικών κος Γεώργιος Σούλτης , ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κος Δημήτριος Δεληγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Σωτήριος Βούλγαρης, Πολεοδομίας & Ψηφιακών Πολιτικών – Έξυπνης πόλης κος Κων/νος Διαμάντος, Καθημερινότητας κος Ιωάννης Αλεξούλης, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κος Αντώνης Πράπας,οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τα ΚΑΠΗ κος Κοσμάς Γιαννακόπουλος και για τον Αθλητισμό κος Μιχάλης Αναστασίου, ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Θωμάς Δαούλας, η σύζυγος του Δημάρχου κα Βασιλική Δουζένη-Καλογιάννη στην οποία ευχήθηκαν καλή ανάρρωση για το Δήμαρχο, οι υπεύθυνες μαθητείας του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας κ. Λαζαρίδου Κυριακή και Φωτιάδου Σουλτάνα. 

Στην πίτα υπήρχαν πέντε φλουριά ένα εκ των οποίων έτυχε στον Αντδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων κο Σωτήρη Βούλγαρη. 



Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ορχήστρα του κ. Κωστούλη Κώστα και την παρέα του. 

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου ευχαριστεί όσους παρευρέθησαν αλλά και αυτούς που βοήθησαν για την πραγματοποίηση μιας εξαιρετικής και άψογα οργανωμένης βραδιάς κι εύχεται Καλή Ευλογημένη & Δημιουργική Χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή.


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια