ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Κοπή πίτας και εορτασμός Κινέζικης Πρωτοχρονιάς από το σωματείο «Λωτός»

Κοπή πίτας και εορτασμός Κινέζικης Πρωτοχρονιάς από το σωματείο «Λωτός»


Την πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο 25 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Φίλων Ασιατικών Τεχνών και Πολιτισμού ‘Λωτός’, ενώ ταυτόχρονα γιόρτασε και την Κινέζικη έναρξη της νέας χρονιάς. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην έδρα του συλλόγου στην οδό Σκίπη 5 στη Λάρισα παρουσία αρκετών δεκάδων μελών, αλλά και φίλων του σωματείου. 

Όπως δήλωσε στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Μαντζιαφός, στο σύγχρονο περιβάλλον με το οποίο καλείται να εναρμονιστεί κάθε τοπική κοινωνία, ιδέες, αλλά και πρακτικές από άλλες κουλτούρες ‘παντρεύονται’ σε ένα αμάλγαμα με υπερτοπική διάσταση, με σκοπό την εξέλιξη σε πολιτιστικό, ψυχικό αλλά και σωματικό επίπεδο. 

[ads-post]

Μεταξύ άλλων, στο πρίσμα των δραστηριοτήτων του ‘Λωτού’ διεξάγονται τμήματα δυναμικής αυτοάμυνας ‘γουίνγκ τζούν’ –τόσο για μεγάλους, όσο και για παιδιά και εφήβους, τμήματα γιόγκα –τριών διαφορετικών προσεγγίσεων, πιλάτες, καθώς και εικαστικό εργαστήρι για παιδιά. Για περεταίρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά (στο 6983433401), είτε να αναζητήσουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια